• Tietoisku

  Eläinfysioterapeutti Leena Piira suosittelee Vetcare E-vitamiinia koirille

  Vetcare E-vitamiinista on karttunut hyviä käyttökokemuksia eläinfysioterapeutti Leena Piiralle, joka suosittelee tuotetta erityisesti kovassa rasituksessa oleville koirille.

  ”Käytännössä Vetcare E-vitamiini on osoittautunut erityisen hyväksi tuotteeksi ihovaurioiden korjaamisessa” kertoo Piira.

  Piiralla on kokemusta labradorinnoutajasta, joka kärsi kuivasta kuonosta. Koira harrastaa jälkeä (metsästyskoirien jäljityskoe), jolloin kuono on luonnollisesti erittäin kovassa käytössä, jolloin kuiva kuonon iho meni helposti rikki. Nyt kun koiralla on ollut Vetcaren E-vitamiini käytössä, kuono on pysynyt hyvässä kunnossa ja se voi edelleen jatkaa jälkityöskentelyä.

  Myös agilitykoirille Piira suosittelee ravinnon täydennykseksi Vetcare E-vitamiinia. Piiran käyttökokemusten mukaan Vetcare E-vitamiini auttaa ylläpitämään tassujen ihon kuntoa ja nopeuttaa ihovaurioiden paranemista myös tassuissa. Agilitykoirilla myös keho ja psyyke joutuvat kisatilanteissa koville, jolloin Vetcare E-vitamiini on auttanut mm. kisojen jälkeisessä palautumisessa.

  Lue lisää Leenan verkkosivuilta http://www.leenapiira.fi!

  Eläinfysioterapeutti Leena Piira työssään

  Vetcare E-vitamiinia on saatavilla apteekeista ja eläinlääkäriltäsi.

  Tietoa tuotteesta: E-vitamiini on koiran elimistön välttämätön antioksidantti

  Kaikki koirat tarvitsevat E-vitamiinia normaaliin aineenvaihduntaan, kasvuun ja kehitykseen, vastustuskykyyn ja hormonitoimintaan. Se toimii luonnollisena antioksidanttina, joka suojaa soluja vapailta radikaaleilta eli erittäin herkästi reagoivilta soluja vaurioittavilta ja vanhenemista edistäviltä molekyyleiltä. Vapaita radikaaleja muodostuu solujen normaalin aineenvaihdunnan sivutuotteena. Mitä aktiivisempi solu on, sitä enemmän se tuottaa vapaita radikaaleja. Vapaiden radikaalien vaikutusta elimistöön kutsutaan hapetusstressiksi. Koiran elimistö ei itse muodosta E-vitamiinia, eikä sitä aina saada riittävästi ravinnosta, joten jokainen koira hyötyy E-vitamiinitäydennyksestä. Raakaruokinnassa E-vitamiini on erityisen tärkeää, koska raakaruoassa itsessään sitä ei ole välttämättä riittävästi. Mitä enemmän koiran ravinto sisältää rasvoja, sitä tärkeämpää on riittävä E-vitamiinin saanti, koska E-vitamiini antioksidanttina estää rasvojen härskiintymistä. Luonnollinen E-vitamiini imeytyy elimistöön synteettistä paremmin. Koiranruuissa oleva E-vitamiini on yleensä aina synteettistä.