• Tietoisku

  Equitop® Gonex koostumus- ja pakkausuudistus

  Viherhuulisimpukkaa sisältävän nivelvalmiste EQUITOP® GONEXin koostumus ja pakkaus ovat uudistuneet. Tuotteesta on poistettu väriaine ja rae on sävyltään aiempaa vaaleampaa. Myös ulkoinen pakkaus ja etiketin väri uusiutunut.

  Valmiste soveltuu kuitenkin käytettäväksi aiemman kaltaisesti hevosen nivelten hyvinvoinnin tueksi ja sen teho on hevosilla tieteellisesti todistettu.*

  EQUITOP® GONEX on hevoselle tarkoitettu täydennysrehu, joka on erityisesti kehitetty nivelruston, -kapseleiden, jänteiden ja nivelsiteiden normaalin toiminnan tueksi. Rakeiden sisältämä korkealuokkainen glykogeeniyhdiste sekä monityydyttymättömät rasvahapot tukevat nivelten hyvinvointia.

  EQUITOP® GONEX rakeet valmistetaan vihersimpukkauutteesta lääketehtaassa sertifioidun tuotantoprosessin mukaan. Sarjan täydennysrehujen valmistusta säätelevät samat standardit,** jotka vastaavat lääkkeiden valmistukselle asetettuja laatuvaatimuksia.*

  EQUITOP® GONEX ei kuulu dopingrajoitusten piiriin (FEI; Hippos). Pakkauksen sisältö riittää kuukaudeksi 600 kiloiselle hevoselle.

  *Cayzer J, Hedderley D & Gray S: A randomised, double-blinded, placebo-controlled study on the efficacy of a unique extract of green-lipped mussel (Perna canaliculus) in horses with chronic fetlock lameness attributed to osteoarthritis. Equine Vet J 44(4), 2012.
  **ISO 9001, GMP (Good Manufacturing Practise)