Me Vetcarella haluamme varmistaa, että eläinten kanssa toimivilla ihmisillä on parhaat edellytykset pitää eläimistä hyvää huolta.

Mitä teemme:

  • Kehitämme ja myymme entistä parempia ja tarkoituksenmukaisia lääkkeitä ja täydennysrehuja eläimiä varten.

  • Valikoimassamme on eläimille juuri niille parhaiten sopivia ruoka- ja herkkutuotteita ravinnoksi ja luontaisen käyttäytymisen aktivoimiseksi.

  • Yritysperheeseemme kuuluu myös lääketukku, joka auttaa eläinlääkäreitä onnistumaan työssään, tapahtuipa työ kiertävänä praktikkona, kunnaneläinlääkärinä, eläinlääkäriasemalla tai vuorokauden ympäri avoinna olevassa eläinsairaalassa

  • Viemme tuotteitamme ulkomaille.

  • Lisäämme ymmärrystä eläinten hyvinvoinnin merkityksestä läpi arvoketjun.

  • Varmistamme, että tuotteemme täyttävät aina viranomaisten määrittämät laatuvaatimukset.

Kaikki alkoi eläinten ja eläinlääkäreiden tarpeisiin vastaamisesta

Vuonna 1992 kolme suomalaista eläinlääkäriä perustivat Vetcaren vastaamaan eläinlääkärien ja eläinten tarpeisiin tuomalla maahan lääkkeitä, joille oli kysyntää, mutta ei jakelijaa.

Kuluneiden kolmenkymmenen vuoden aikana toimintamme on laajentunut ja olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista eläinlääkealan yrityksistä. Kotimaan myynnin ohella merkittävä osa työtämme on nykyisin eläimille paremmin sopivien lääkkeiden ja muiden tuotteiden tuotekehitys ja vienti ulkomaille.

Työtämme ohjaa tavoite toimia eläinten parhaaksi – nyt ja tulevaisuudessa

Me vetcarelaiset olemme eläinlääkäreitä, farmasian ja tuotekehityksen ammattilaisia ja kaupallisia osaajia – kaikki intohimoisia tekijöitä ja rohkeita visionäärejä, joiden tavoitteena on toimia kaikin tavoin eläinten parhaaksi. Se tarkoittaa, että kehitämme tuotevalikoimaamme eettisesti huomioiden tuotteidemme vaikutukset ympäristöön, antibioottiresistenssiin ja eläinten hyvinvointiin. Se tarkoittaa myös, että joskus otamme valikoimaamme tuotteita, joiden eläinlääketieteellinen merkitys on niiden kaupallista merkitystä suurempi.

Eläinten hyvinvoinnin lisäksi meille on tärkeää huolehtia ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista sekä taloudellisesta vastuustamme. Vetcare on suomalainen menestystarina, joka kasvaa myös kansainvälisillä markkinoilla.