• Katso kuvia ennen ja jälkeen Equitop Myoplastin käytön

  Equitop Myoplast on ainutlaatuinen 18 aminohapon yhdistelmä hevosen lihaksiston rakentamiseen. Katso kuvia ennen ja jälkeen Myoplastin käytön!

  Ennen

  Jälkeen 

  —————————————————————————————————–

  Ennen

  Jälkeen 

  —————————————————————————————————–

  Ennen

  Jälkeen 

  —————————————————————————————————–

  Ennen

  Jälkeen 

  Aminohapot ovat valkuaissynteesin luonnollisia rakennusaineita, jotka edesauttavat kasvattamaan lihaksistoa sekä tukevat syntyneiden lihasvaurioiden luonnollista parantumisprosessia. Hevonen pystyy tuottamaan tiettyjä aminohappoja itse, mutta niinsanotut välttämättömät aiminohapot täytyy saada rehusta. Vaikka hevosta ruokitaan valkuaisainepitoisella rehulla, voi tietyista aminohapoista tulla puutetta. Tämä voi johtaa hidastuneeseen kasvuun ja heikentyneeseen lihaksistoon. Rehun aminohappotasapainon ollessa oikea, lihaksisto vastaa paremmin harjoitukseen, toipumisaika lyhenee ja hevosta voidaan treenata useammin.

  Equitop Myoplast® on korkealaatuinen, 100% luonnollinen levistä valmistettu täydennysrehu hevoselle. Se sisältää 18 tietyn aminohapon ainulaatuisen yhdistelmän. Tuloksia Equitop Myoplastin® lisäämisessä hevosen ruokavalioon voidaan odottaa 3-4 viikon jälkeen. Valmiste soveltuu tavallisesti myös hevosille, joille valkuaisen lisääminen päivittäiseen ruokaan aiheuttaa iho-oireita.

  Valmiste soveltuu hyvin annettavaksi erityisen hyvin intensiivisen harjoittelu- tai kilpailukauden aikana, valmennuksessa oleville nuorille hevosille, toipilaille (karsinalepo) tai ruunauksen jälkeen lihasmassan ylläpitämisen tueksi.

  Lue lisää: https://www.vetcare.fi/tuote/equitop-myoplast-taydennysrehu