• Ajankohtaista

  Koirien maitohappobakteeri Canius® on nyt entistä riittoisampi Canius® Plus

  Vetcaren tutkijoiden kehittämä Canius® on ainutlaatuinen tuote: Se on markkinoiden ainoa valmiste, joka sisältää koirien omia maitohappobakteereja. Nyt Caniuksesta on tullut ® Canius® Plus.

  Canius® Plus: maitohappobakteeripitoisuutta lisätty

  Canius® Plus -tuotteiden maitohappobakteeripitoisuutta on lisätty huomattavasti. Näin valmisteen riittoisuus kasvaa yli kaksinkertaiseksi. Sama teho saavutetaan pienemmällä annoksella, joten pakkauksesta riittää pidempään. Siinä missä 60 g pakkaus riitti ennen kuukauden, nyt se riittää 70 vuorokautta.

  Canius on nyt Canius Plus

  Nyt kaksi kätevää pakkauskokoa

  Tutunkokoinen 60 g:n purkki sopii erityisesti jatkuvaan käyttöön, monen koiran talouksiin ja kasvattajille. Koska Canius® Plus on entistäkin riittoisampi, päiväannoksen hinta on aiempaa edullisempi.

  Canius Plus 70 annosta.

  Pienempi 30 g:n pakkaus soveltuu lyhytaikaisempaan käyttöön ja pienille, alle 3 kg painaville koirille.

  Canius Plus ja mittalusikka

  Tarkan annostelun helpottamiseksi Canius® Plus -pakkauksissa on mittalusikka. Sulje pakkaus heti annostelun jälkeen ja säilytä viileässä.

  Canius® Plus saatavuus

  Apteekit, eläinlääkäriasemat sekä muut Canius® tuotteen jälleenmyyjämme voivat myydä Canius® -tuotetta niin kauan kuin heillä tavaraa riittää, jonka jälkeen Canius® Plus tulee vähitellen korvaamaan Canius® -tuotteen.