• Ajankohtaista

  Koirien maitohappobakteeri Canius® on nyt entistä riittoisampi Canius® Plus

  Vetcaren tutkijoiden kehittämä, koiran suoliston toiminnan tasapainottamiseen tarkoitettu Canius® on ainutlaatuinen tuote: markkinoiden ainoa valmiste, joka sisältää koirien omia maitohappobakteereja. Niistä koirat hyötyvät parhaiten. Nyt Caniuksesta tulee® Canius® Plus.

  Canius® Plus: maitohappobakteeripitoisuutta lisätty

  Canius® Plus -tuotteiden maitohappobakteeripitoisuutta on lisätty huomattavasti. Näin valmisteen riittoisuus kasvaa yli kaksinkertaiseksi. Sama teho saavutetaan pienemmällä annoksella, joten pakkauksesta riittää pidempään. Siinä missä 60 g pakkaus riitti ennen kuukauden, nyt se riittää 70 vuorokautta.

  Canius on nyt Canius Plus

  Nyt kaksi kätevää pakkauskokoa

  Tutunkokoinen 60 g:n purkki sopii erityisesti jatkuvaan käyttöön, monen koiran talouksiin ja kasvattajille. Koska Canius® Plus on entistäkin riittoisampi, päiväannoksen hinta on aiempaa edullisempi.

  Canius Plus 70 annosta.

  Pienempi 30 g:n pakkaus soveltuu lyhytaikaisempaan käyttöön ja pienille, alle 3 kg painaville koirille.

  Canius Plus ja mittalusikka

  Tarkan annostelun helpottamiseksi Canius® Plus -pakkauksissa on mittalusikka. Sulje pakkaus heti annostelun jälkeen ja säilytä viileässä. Näin koirien omat maitohappobakteerit pysyvät terhakoina ja valmiina toimintaan.

  Canius® Plus saatavuus

  Apteekit, eläinlääkäriasemat sekä muut Canius® tuotteen jälleenmyyjämme voivat myydä Canius® -tuotetta niin kauan kuin heillä tavaraa riittää, jonka jälkeen Canius® Plus tulee vähitellen korvaamaan Canius® -tuotteen.

  Koirilta koirille

  Koirien suolisto-ongelmiin on perinteisesti käytetty joko ihmisperäisiä tai muista eläinlajeista peräisin olevia maitohappobakteerikantoja. Tiedetään kuitenkin, että jokaisen lajin suolistoon on evoluution myötä kehittynyt omat maitohappobakteerikannat, jotka palvelevat juuri kyseisen lajin suolistomikrobiston tarpeita. Canius® Plus -tuotteet sisältävätkin ainoastaan maitohappobakteerikantoja, jotka on eristetty terveistä, teräsvatsaisista suomalaisista koirista.