• Ajankohtaista

  Luonnollinen E-vitamiini avuksi kilpahevosten kesäihottumaan

  Myös kilparadoillamme on kesäihottumasta kärsiviä hevosia ja doping-vapaa tuki iho-oireiden hallinnassa on tervetullut lisä polttiaisten kiusatessa. Kilpaileva hevonen ei voi piilotella loimen alla kesää tallin suojissa, vaan hikoilee usein hommissaan myös kesäaikaan. Sen tietää myös ravivalmentaja Bella Varjonen, joka kertoo käyttävänsä Vetcaren luonnollista E-vitamiinia suomenhevosten kesäihottuman hallinnassa.

  ”Käytän sitä jatkuvasti ja suosittelen muillekin”, kertoo Bella, jonka tallista löytyy liuta menestyneitä hevosia, myös kaksinkertainen ravikuningas Erikasson.

  Bella Varjosen tallissa kutinat on saatu kuriin ja hännät pysyneet ehjänä.

  Bella Varjonen osallistui Vetcaren kenttätutkimukseen vuonna 2015. Artikelin kuvat on otettu tutkimusjakson jälkeen syyskuun lopussa ja kertovat selkeistä hyödyistä kutinan hallinnan osalta.

  Siinan kesäihottuma on pysynyt hallinnassa ja harjamarto ehjänä luonnollisen E-vitamiinin kuuluessa sen ruokavalioon.
  Kenttätutkimukseen osallistuneen tamman pään alue syyskuussa, toisen polttiaisaallon jälkeen.
  Stella-tamman hännän yläosan karvoitus on tallella vielä syksylläkin.

  Ihoärsytystilanteissa luonnollista Vetcare E-vitamiinia kannattaa annostella 3-5 pumpun painallusta ruoan joukkoon päivittäin polttiaisallergian hoidon tukena. Muuntamaton, luonnollinen E-vitamiini imeytyy hyvin ja kulkeutuu kudokseen tehokkaasti, jolloin sen hyödyt näkyvät parhaiten myös hevosen ihokudoksessa. siten E-vitamiinin laatuun ja muotoon kannattaa kiinnittää huomiota.

  Lue lisää luonnollisesta Vetcare E-vitamiinista: http://hevosesihyvaksi.fi/tietoiskut/jokainen-hevonen-tarvitsee-e-vitamiinia