• Luonnollinen E-vitamiini avuksi kilpahevosten kesäihottumaan

  Myös kilparadoillamme on kesäihottumasta kärsiviä hevosia ja doping-vapaa tuki iho-oireiden hallinnassa on tervetullut lisä polttiaisten kiusatessa. Kilpaileva hevonen ei voi piilotella loimen alla kesää tallin suojissa, vaan hikoilee usein hommissaan myös kesäaikaan. Sen tietää myös ravivalmentaja Bella Varjonen, joka kertoo käyttävänsä Vetcaren luonnollista E-vitamiinia suomenhevosten kesäihottuman hallinnassa.

  ”Käytän sitä jatkuvasti ja suosittelen muillekin”, kertoo Bella, jonka tallista löytyy liuta menestyneitä hevosia, myös kaksinkertainen ravikuningas Erikasson.

  Bella Varjonen osallistui Vetcaren kenttätutkimukseen vuonna 2015. Alla olevat kuvat on otettu tutkimusjakson jälkeen syyskuun lopussa ja kertovat selkeistä hyödyistä kutinan hallinnan osalta.

  Ihoärsytystilanteissa luonnollista Vetcare E-vitamiinia kannattaa annostella 3-5 pumpun painallusta ruoan joukkoon päivittäin polttiaisallergian hoidon tukena. Muuntamaton, luonnollinen E-vitamiini kulkeutuu kudokseen parhaiten, jolloin sen hyödyt näkyvät parhaiten.

  Lue lisää luonnollisesta Vetcare E-vitamiinista: http://hevosesihyvaksi.fi/tietoiskut/jokainen-hevonen-tarvitsee-e-vitamiinia

  Lue lisää kesäihottoman hallinnasta: https://www.heppalaakari.fi/kesaihottuma/​​​​​​​