• Tarinat

  Näin Talvion perhe huolehtii kilpahevostensa nivelten hyvinvoinnista

  Nuorten maajoukkueessa ratsastaville sisaruksille Eveliina ja Johanna Talviolle sekä heidän äidilleen ja valmentajalleen Hanne Talviolle on ensisijaisen tärkeää, että heidän hevosensa voivat hyvin. Hevosten nivelten hyvinvointiin ja liikkuvuuteen perhe käyttää Equitop Gonexia.

  – Olemme käyttäneet hevosillamme Equitop Gonexia nyt reilun vuoden ajan, kertoo sisarusten äiti ja valmentaja Hanne Talvio.

  Alkuun Talvion perhe aloitti käytön vanhemmilla kilpahevosillaan, mutta jo muutaman kuukauden käytön jälkeen alkoivat syöttää sitä myös nuoremmille kilpahevosille ennaltaehkäisevässä mielessä.

  Perhe huomasi lyhyen ajan kuluessa, että heidän vanhempien kilpahevostensa nivelet olivat selkeästi liikkuvampia Gonexin aloittamisen jälkeen.

  – Gonexin sisältämä vihersimpukkauute ehkäisee niveltulehduksia ja toimii hyvin yhdessä esimerkiksi IRAP-hoidon rinnalla, Hanne selittää.

  IRAP-hoito ja vihersimpukkauute vaikuttavat molemmat nivelessä tulehdusvälittäjäaineita estäen. Vihersimpukkauute vähentää myös tulehduskipulääkkeiden aiheuttamia haittavaikutuksia hevosella.

  – Olemme olleet itse tyytyväisiä Equitop Gonexiin ja voimme suositella sitä muillekin, Hanne toteaa.