• Toscalle maistuu NousNous namit.
  Tarinat

  Monikäyttöiset NousNous -namit sopivat koiran koulutus ja aktivointi tilanteisiin

  Kromfohrländer -lauma testasi uusia NousNous -namejamme perheen koiran koulutus ja aktivointi tilanteissa. Perheeseen kuuluuvat vuoden ikäinen Tosca sekä kaksi vanhempaa länderiurosta, Gromit ja Ransu. Aktiivisella koiraperheellä on tarvetta monen kokoisille herkuille eri tilanteisiin. Lue mitä lauma tuumasi.

  Pienet kuutiot käteviä koiran koulutus tilanteisiin

  Perheen kuopus Tosca täytti helmikuun alussa vuoden. Neiti on pysynyt pienempänä kuin Gromit ja Ransu, joten poikien palkkanamit ovat olleet vähän isoja Toscalle. Palkan antamisen jälkeen palkan syömiseen on mennyt harjoituksen kannalta liian paljon aikaa, jos käytössä on isot namit. Lisäksi isot namit täyttävät pienen tytön massun nopeasti.

  Jonkin verran olemme tehneet itse sisäelimistä treeninameja, mutta pienten namien tekeminen on aikaa vievää, ja itse tehdyt namit säilyvät heikosti”, kertoo koirien omistaja Virpi Mustiala.  

  Olemme etsineet pieniä nameja palkkaamiseen ja saimme kokeiluun uutuudet NousNous -pienet lihakuutiot. Namit ovat Toscalle todella hyvän kokoisia ja Tosca syö ne nopeasti. Tosca tykkää nameista ja tekee niiden eteen mielellään töitä.” Virpi jatkaa.

  NousNous koiran koulutus ja aktivointi namit eivät sotke taskuja.
  NousNous -kuutiot eivät sotke taskussa.

  ”Kuiva liha on myös taskuissa ja käsissä kivaa, koska se ei tahraa eikä jätä juurikaan hajua. Niitä mahtuu kerralla paljon käteen ja toisessa kädessä voi pitää vaikkapa klikkeriä. Pienet kuutiot eivät jää toisiinsa kiinni, joten niitä on helppoa ottaa taskusta tai namipussista.” summaa Virpi.

  NousNouseja onkin käytetty nyt ahkerasti sekä agilitytreeneissä että näyttelyissä, joissa pieni pussukka mahtuu hyvin myös perheen isännän Harrin pikkutakin taskuun.

  NousNous -namit sopivat moneen koiran koulutus ja aktivointi tilanteeseen

  ”Kotona sheippausharjoituksissa NousNousit ovat myös käteviä. Lisäksi meiltä löytyy kaksi koirien älypeliä, joita papat pelaavat aivan intopinkeänä ja nyt Toscakin osaa jo pelata ja odottaa hienosti omaa vuoroa. Näiden pelien pieniin lokosiin NousNousit sopivat hyvin 🙂

  NousNous kuutiot ja koiran aktivointi älypeli.
  NousNous kuutiot sopivat koiran aktivointi älypeliin.

  Pienet lihakuutiot sopivat myös namiautomaatteihin, joita käytetään esimerkiksi agilityssä juoksukontakteja opetellessa.

  NousNous kuutiot sopivat namiautomaattiin.
  NousNous kuutiot käyvät namiautomaattiin.

  Käytämme pieniä lihakuutionameja myös aktivointipalloissa, joiden kanssa koirat (erityisesti Ransu) jäävät puuhailemaan kodinhoitohuoneeseen, kun me lähdemme kotoa.” kehuu Virpi.  

  Ransu ja NousNous namit koiran aktivointipallossa.
  NousNous kuutiot sopivat myös koiran aktivointipalloon.

  NousNous -namitestillä selvisi lauman suosikki

  Myös pojat pitävät nameista ja siksi Harri ja Virpi päättivät toteutta leikkimielisen makutestin, jossa kokeiltiin mikä nameista on houkuttelevin. Tarjolla oli NousNous lihakuutioita kolmea eri makua; possua, nautaa ja ankkaa. Ransu valitsi possunamin, mutta Gromit ja Tosca päätyivät eri valintaan: naudanlihaan.

  NousNous namitesti.
  Lauma teki NousNous namitestin.

  NousNous -lihapullat ja -tikut makupalaksi

  NousNous sarjaan kuuluu myös isompikokoiset pikkulihapullat, jotka Virpin ja Harrin mukaan varmasti kelpaavat isommallekin karvakaverille palkkitsemiseen ja makupalaksi. NousNous lihatikut sopivat esimerkiksi välipaloiksi reissuille mukaan.

  Meillä nautitaan aina iltapäivällä välipala, ja jos me ihmiset meinataan unohtaa välipala-aika niin Gromit kyllä muistaa sen. Se menee nököttämään herkkukorin luo ja tuijottaa sitä intensiivisesti, kunnes joku tajuaa, että on välipala-aika :D”

  ps. NousNous -kuutiot sopivat myös kissoille!

  Lisää lauman kuulumisia voi seurata Instagramista @ransugromittosca