• Tarinat

  Pentupakkaus on huolenpitoa pienestä pitäen

  Benchmarkissa asustaa eloisia rotuja, kuten walesinspringerspanieleita, englanninspringerspanieli, cockerspanieleita, sileäkarvaisia noutajia sekä saksanpaimenkoira.

  Itselle tuttuja tuotteita

  ”Sain idean antaa kaikille pennun uusille omistajille mukaan pakkauksen, johon kokosin muutamia omasta kokemuksesta hyviä tuotteita. Yleensä koiran omistajat saavat mukaansa vain jonkin verran tuttua ruokaa. On kuitenkin tärkeää muistuttaa koiran terveyden hoitamisesta ja yleisestä huolenpidosta”, Anett sanoo.

  Vetcaren tuotteet ovat perheessä tuttuja Anetten Sami-miehen työn puolesta. Suosikkituotteisiin kuuluvat erityisesti Cothivet®-haavasuihke ja Canius®-maitohappobakteerivalmiste.

  Canius on suosikki

  ”Eloisille pennuille sattuu ja tapahtuu. Haavasuihke on hyvä olla aina saatavilla. Canius taas on ollut alusta saakka lempituotteitani. Se on Vetcaren kehittämä erinomainen apu herkälle vatsalle. Canius onkin ainoa tuote, joka sisältää suomalaisten koirien omia hyviä maitohappobakteereita”, Anett toteaa.

  Aluksi Anett antoi pennun omistajille mukaan vain pari tuotetta, mutta nyt niitä on jo viisi. Kolme pentuetta on ehtinyt saada tämän isomman pentupakkauksen. Suosikkituotteet ovat aina myös omilla koirilla käytössä.

  Perustuotteet on hyvä olla saatavilla

  ”Mukana on nyt Vetcare Korvapuhdiste, Vetcare Silmäpuhdiste, haavasumute Cothivet, Vetcaren E-vitamiinia ja Canius. Nämä olisikin aina hyvä olla koiran omistajan kotona”, Anett kertoo.

  Korvien ja silmien puhdisteet ovat Anetten mukaan kaikille tarpeellisia yleistuotteita, vaikkei olisikaan mitään vaivoja. Niitä on hyvä olla kotona valmiina jos tarve tulee.

  Etenkin luppakorvaisilla roduilla on hyvä puhdistella korvia jos niihin menee likaa. Anett muistuttaa myös, että ylimääräiset karvat täytyy pitää poissa korvakäytävän edestä.

  ”Maitohappobakteerivalmistetta kaikki pennut saavatkin jo meillä epäsäännöllisesti, joten sen käyttöä voi sitten jatkaa omassa kodissa jos tarve vaatii. Annostelu riippuu aina koiran koosta.”

  ”Osa uusista omistajista on tuntenut pentupakkauksen tuotteita jo entuudestaan ja ottanut ne ilolla vastaan. Kaikki ovat olleet tyytyväisiä, että saavat tuotteet esitteineen mukaan”, Anett sanoo.

  Benchmarkissa tapahtuu

  Benchmarkissa oli vilkas vuosi, sillä pentueita on eri roduilla ollut kuusi.

  Tänä vuonna Benchmarkissa suunnitellaan taas uusia jalostussuunnitelmia. Näyttelyissä on käyty ahkerasti, mikä jatkuu myös.

  ”Meille oli hieno saavutus, että yksi koiristamme palkittiin vuoden 2018 kaikista roduista toiseksi kauneimpana veteraanina. Kilvassa valitaan eri näyttelyistä saatujen pisteiden perusteella vuoden parhaat yksilöt”, Anett iloitsee.

  www.benchmark.fi

  Koirankasvattaja Anett Finnigin Kennel Benchmarkissa syntyy vuosittain 3-6 uutta pentuetta. Benchmarkissa on kasvatettu muun muassa walesinspringerspanieleita ja cockerspanieleita jo vuodesta 1983.

  Lisätietoa Vetcaren tuotteista:
  http://lemmikinkotiapteekki.fi/tuotteet