• Ajankohtaista

  Silmät ja korvat

  Vetcare Korvapuhdiste koirille ja kissoille

  Sopii korvien säännölliseen puhdistukseen kotihoidossa. Vetcare Korvapuhdiste tehoaa bakteereihin ja hiivoihin. Voidaan käyttää tulehdusalttiille korville eläinlääkärin ohjeen mukaan. Sopii myös ihopoimujen ja tassujen anturoiden välien puhdistamiseen.

  Katso video kuinka puhdistan koiran korvan.

  Kysy lähimmästä apteekista, eläinlääkäriltä tai tilaa jälleenmyyjämme verkkokaupasta.

  Lataa tästä Vetcare Korvapuhdiste-esite

  Otocur Vet

  Otocur vet on jojobaöljyä sisältävä korvien puhdistusaine koirille ja kissoille. Se irrottaa todella tehokkaasti vaikkua. Voidaan käyttää kotihoidossa ennaltaehkäisevästi ongelmakorvien puhdistamiseen aluksi päivittäin sitten viikoittain.

  Lue lisää lemmikin korvien hoidosta.

  Optixcare -kosteuttava silmägeeli eläimille

  Optixcare on kosteuttava silmägeeli, joka on suunniteltu nimenomaan eläinten silmien kostuttamiseen. Se sopii koiralle, kissalle ja hevoselle. Optixcaren ainutlaatuinen karbomeerigeelin ja hyaluronihapon yhdistelmä on pitkävaikutteinen ja se pitää silmän pitkään kosteana. Optixcare on myös helppo annostella eläimen silmään. 

  Tampereen Koivun apteekin farmaseutti Katja Laurila on käyttänyt oman kiinanharjakoiran kuivien silmien hoitoon Vetcaren Optixcare-geelitippoja. Lue Katjan kokemuksista täältä.

  Katso Optixcare esite.

  Kysy tuotetta apteekista tai eläinlääkäriltä. Saatavana myös jälleenmyyjämme verkkokaupasta: https://www.yliopistonapteekki.fi/optixcare-eye-lube-hyaluron-silmageeli-elaimille-15-g-53657.html


  Vetcare Silmäpuhdiste

  Vetcare Silmäpuhdiste on tarkoitettu käytettäväksi ulkoisesti silmien puhdistukseen pölystä, roskista ja eritteistä. Laita pieni määrä liuosta pumpuliin, pyyhi silmää ulkokulmasta sisäkulmaan. Vetcare Silmäpuhdiste sisältää vettä, boorihappoa 1,5 %, natriumkloridia.