• TUOTANNONSUUNNITTELIJA/DEMAND PLANNER

  Vetcare Oy on yksi Suomen suurimmista ja vahvasti vientiin suuntaava eläinlääkeyritys. Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva konserni työllistää yli 50 eläinlääketieteen, luonnontieteiden sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Toiminnan kulmakivenä on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja edesauttaa eläinten hyvinvointia.

  Toimintamme kasvaessa etsimme nyt tuotannonsuunnittelijaa tukemaan Vetcare Oy:n päivittäisiä toimintoja toimitusketjun sujuvuuden vahvistamiseksi ja toimitusvarmuuden parantamiseksi.

  Profiili:

  Teet toimitusketjun hallintaan liittyviä tehtäviä, kuten aktiiviaineiden, eläinlääkkeiden, täydennysrehujen ja lemmikkieläinten hyvinvointituotteiden tuotantoennusteita ja ennusteiden määrää, ajoitusta ja tarkkuuden parantamista. Seuraat varastotasoja, teet tuotannon lukujen käsittelyä ja analysointia ja tallentamista järjestelmiin, parannussuunnitelmia, toimintojen koordinoimista eri kumppanien välillä ja dokumentointia. Seuraat ja ohjaat kysyntää ja varastotasoja.

  Kommunikoit Euroopan alueella sijaitsevien kumppaniemme kanssa. Talon sisällä toimit tiiviissä kontaktissa tuotannon, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon ja logistiikan kanssa. Raportoit tuotantojohtajalle. Osallistut myös tuotannon muutosten hoitamiseen yhdessä tuotehuolto- ja rekisteröintiosaston kanssa. Lisäksi pääset osallistumaan laadunvarmistusosaston kanssa tuotantopoikkeamien ja muiden laatuasioiden hoitamiseen toimitusketjun näkökulmasta.  

  Etsimämme henkilö on positiivinen, omatoiminen ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka pystyy sekä hallitsemaan rutiineja, että ratkomaan äkillisiä ongelmia kiireenkin alla. Tämän lisäksi toivomme rohkeaa ja tarkkaa työotetta. Työtehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

  Toimenkuva on uusi, joten työnkuva muodostuu osittain tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

  Odotamme sinulta:

  Tarjoamme sinulle:

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@vetcare.fi otsikolla ”Demand planner” 28.2.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Mäkinen, tuotanto- ja myyntilupajohtaja p. 040 5194577 torstaina 9.2.2023 klo 13-14 tai perjantaina 17.2.2023 klo 11-12.

  Ura Vetcarella