Equistro Mega Base Junior

Maitovarsoille ja nuorille hevosille tarkoitettu arvokkaita kivennäisiä, hivenaineita ja vitamiineja sisältävä, varsan terveen kasvun sekä kehityksen tarpeita tukeva, nestemäinen täydennysrehu.

Käyttöaihe

Mineraaleja ja vitamiineja nestemäisessä muodossa:

Tuote sisältää kasvulle ja kehitykselle tärkeitä mineraaleja oikeassa suhteessa (kalsium, fostori ja magnesium). Lisäksi valmiste sisältää hivenaineita sekä vitamiineja varsan terveen kehityksen tueksi. Mega Base Junior soveltuu käytettäväksi imeväisille ja vieroitettaville varsoille sekä kasvun ja vieroituksen jälkeen nuorille hevosille.

Stella Hagelstam suosittelee Mega Base junioria nuorille hevosille. ”Erityisesti jos varsa kasvaa vauhdikkaasti, on tuotteesta hyötyä, jotta vältytään kasvulinjahäiriöiltä ja luusto kehittyy normaalisti. Tuote tukee erityisesti urheiluhevosen kasvua ja kehitystä. Meillä Mega Base - kivennäiset on käytössä myös aikuisilla ja kilpailevilla hevosilla ”

Käyttö: Mega Base Junior on suunniteltu erityisesti tukemaan terveen tuki- ja liikuntaelimistön kehityksen tarpeita. Kalsium-fosforisuhde: 2:1.

Lisätietoa ainesosista ja niiden suositusannoksista valmistajan sivuilta (engl.): https://www.equistro.com/products/equistro-mega-base-junior

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat viimeisimmät uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje

Vetcare Finland Oy
Hiomotie 3 A
00380 Helsinki

Puh: 0201443360

Fax: -