• NousNous Korvasuihke

  Lemmikin korvien puhdistamiseen ja vaikun poistoon.

  Eläin

  Kissa, koira

  Kategoriat

  Pakkauskoko

  30 ml

  Koostumus

  Jojobaöljy (Simmondsia chinesis) Apuaineet: Parafiiniöljy, isopropyylimyristaatti, isododekaani

  Käyttöaihe

  NousNous Korvasuihke on hellävarainen ja tehokas, jojobaöljyä sisältävä korvasuihke lemmikin korvien puhdistukseen ja vaikun irrottamiseen. Säännöllisesti käytettynä ennaltaehkäisee  korvakäytävien ärsytystä ja punoitusta paljon uivilla ja korvatulehduksiin taipuvaisilla koirilla. Sopii myös kissoille.

   

  Annostus

  Voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi, jolloin tuotetta annostellaan 1-2 painallusta korvasuihketta kerran päivässä eläimen molempiin korviin 2 viikon ajan. Tämän jälkeen korvasuihketta annostellaan kerran viikossa tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Kokonaishoitoaika on vähintään 10 viikkoa.

  Vaikun irrotukseen annostellaan 1-2 painallusta kerran päivässä korvakäytävään 3-4 päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Hoidon jälkeen korvat voidaan huuhdella myös eläinlääkärissä.

  Varmistu ennen käyttöä, että tärykalvo on ehjä.

  Noudata aina eläinlääkärin antamia ohjeita.

  Käytä kullekin eläimelle omaa NousNous Korvasuihke pulloa.

  Tuotetiedot

  NousNous Korvasuihke, jojobaöljy 5%

  Korvasuihke korvien puhdistukseen ja vaikun irrottamiseen. Ennaltaehkäisee säännöllisesti käytettynä korvakäytävien ärsytystä ja punoitusta paljon uivilla ja korvatulehduksiin taipuvaisilla koirilla. Sopii myös kissoille.

  Voidaan käyttää tiineyden ja laktaation aikana.