Nutraxin

Täydennysrehu metabolisesta oireyhtymästä (EMS) kärsivien hevosten insuliiniherkkyyden ja painonpudotuksen tukemiseen.

Käyttöaihe

Nutraxin® kompensoi laihdutusruokavalion ravintoainepuutoksia ja sen lyhytketjuiset frukto-oligosakkaridit (scFOS) tukevat insuliiniherkkyyttä. Nutraxin® tukee kavioterveyttä, kun kaviokuumeriski on kohonnut sekä tukee kaviokuumeen vaurioittamien kavioiden normaalia kasvua ja kehitystä. Maistuu herkkupalana tai ruokinta-astiasta.

Nutraxin® turvaa EMS-hevosen kaikkien niiden tärkeiden vitamiinien, kivennäisaineiden, hivenaineiden ja aminohappojen saannin, joita laihdutusruokavaliossa voi olla liian vähän (etenkin A- ja E-vitamiinit, sinkki, mangaani, kupari, seleeni, lysiini ja metioniini).

Nutraxin® -patukoiden korkeat biotiini-, sinkki- ja metioniinipitoisuudet tukevat kaviokudoksen ja ihon aineenvaihduntaa sekä toimivat terveen kaviokudoksen ylläpidon ja kaviokuumeen vaurioittamien kavioiden kasvun tukena.

Nutraxin® on maukas patukka, joka helpottaa ruokinnan hallintaa, koska ei vaadi väkirehua annosteluun. Se tarjoaa hyvänmakuisen väkirehukorvikkeen EMS-hevosen laihdutusruokavalion aikana.

Nutraxin® on ensimmäinen nimenomaan metabolista oireyhtymää sairastaville hevosille kehitetty täydennysrehupatukka. Patukka tarjoaa hevosille ne vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet ja aminohapot, joita ei ole riittävästi painonpudotukseen tähtäävässä ruokavaliossa ja se kompensoi siten näiden tärkeiden aineiden mahdollisia puutoksia. Tuote on sokeriton ja soveltuu käytettäväksi siten myös karieksesta kärsiville hevosille.

Lataa tästä Nutraxin -esite.

Lataa tästä Nutraxin -omistajaesite hevosen painonhallintaan.

Lataa tästä EMS-omistajaesite.

 

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat viimeisimmät uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje

Vetcare Finland Oy
Hiomotie 3 A
00380 Helsinki

Puh: 0201443360

Fax: -