• Seraquin® 2 g tabletti koiralle, täydennysrehu

  Niveloireet.

  Eläin

  Koira

  Muoto

  Tabletti

  Kategoriat

  Pakkauskoko

  60 kpl

  Koostumus

  Glukosamiini HCl, kondroitiinsulfaatti, inaktivoitu hiiva (Saccharomyces cerevisiae), maltodekstriini, porsaan maksa-aromi, kurkuma, hydrolysoitu kanavalkuainen, natriumkloridi. Ravintoaineet: Raakavalkuainen 26,0 %, raakarasva 1,7 %, raakakuitu 0,5 %, tuhka 10,2 %. Huom, myyntipakkauksen merkintöihin on jäänyt vanha tieto, jossa mainitaan kondoitiinisulfaatin lähteeksi porsaan henkitorvi. Oikea lähde on siipikarjan rintalasta. Tämä koskee kaikkia myynnissä olevia eriä.

  Käyttöaihe

  Seraquin® 2 g on nivelten hyvinvointiin tarkoitettu täydennysrehu koiralle. Se sisältää nivelruston luonnollisia rakennusaineita, glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä kurkumauutetta. Tabletit ovat maistuva makupala.

  Annostus

  2 g tabletteja koiralle yli 10 kg: 10 – 20 kg 2 tablettia, 20 – 40 kg 3 tablettia ja yli 40 kg 4 tablettia päivässä.

  Tuotetiedot

  Mitä Seraquin on?
  Seraquin on koiralle tarkoitettu täydennysrehu, joka sisältää vain luonnollisia valmistusaineita. Seraquinissa oleva glukosamiini on peräisin ravun kuoresta ja kondroitiinisulfaatti siipikarjan rintalastasta. Molempia tarvitaan nivelruston rakennusaineiksi. Näiden lisäksi Seraquin sisältää kurkumauutetta, joka on voimakas antioksidantti. Seraquin tabletteja voidaan antaa koiralle eläinlääkärin määräämien hoitojen lisäksi. On suositeltavaa antaa tabletteja täydellä painonmukaisella annostasolla ainakin 4-6 viikon ajan, jonka jälkeen annosta voidaan todennäköisesti laskea. Kysy neuvoa eläinlääkäriltäsi.

  Pidä huolta koirasi nivelistä
  Seraquin - Koiran nivelten hyvinvointiin
  Leikkiminen, noutaminen ja erilaiset harrastuslajit sekä lenkkeily ovat vain osa sitä elämää, jonka jaat koirasi kanssa. Koiran ikääntyessä sen nivelissä mahdollisesti olevat ongelmat alkavat näkyä ja tuntua yhä selvemmin. Nämä voivat johtaa kipuun ja sen myötä liikkumisvaikeuksiin.

  Nivelongelmien merkit koirilla
  Koska tunnet koirasi parhaiten, voit arvioida sen nivelten toimivuutta seuraavien merkkien avulla:

  - Ontuminen ja/tai jäykkyys
  - Liikkumishaluttomuus/ei mielellään leiki eikä lähde lenkille
  - Vaikea nousta ylös makuulta, kulkea portaita, hypätä autoon tai sohvalle
  - Nuolee tai puree itseään
  - Vetäytyy omiin oloihinsa, nukkuu enemmän
  - Heikentynyt ruokahalu
  - Lisääntynyt rauhattomuus, puuskutus
  - Välttelee koskettelua, hermostuu herkästi esim. lapsiin tai toisiin koiriin
  Jos olet havainnut koirallasi edellä mainittuja oireita, varaa aika eläinlääkäriin syyn selvittämiseksi.

  Koostumus:
  2 g tabletit koirille yli 10 kg: Inaktivoitu hiiva, jauhettu katkaravun kuori (glukosamiiniHCl) 500 mg, siipikarjan rintalasta (kondroitiinisulfaatti) 380 mg, glukoosi (rypälesokeri), sokeri, vakioitu kurkumauute 50 mg, maissivalkuainen, stabilointiaine (E470), glyseroli (E422).

  Tabletit voidaan antaa myös ruuan joukossa. Painonmukainen annostelu-ohje on pakkauksessa.
  Annostus 2 g tabletteja koiralle yli 10 kg: 10 – 20 kg 2 tablettia, 20 – 40 kg 3 tablettia ja yli 40 kg 4 tablettia päivässä.

  Seraquin – eläinlääkäreiltä, apteekista ja hyvin varustetuista eläintarvikeliikkeistä.