Virbac Veterinary HPM Digestive Support Cat

Täysruoka kissalle ruuansulatushäiriöistä aiheutuvien haittojen ja akuuttien suoliston imeytymishäiriöiden vähentämiseen sekä kuntoutumiseen, vahvistamiseen ja toipumiseen ravinnon avulla.

Käyttöaihe

Ennen erikoisruokavalion aloittamista tulee konsultoida eläinlääkäriä.

Käyttöaiheet

 • Toipuminen, ravitsemustasapainon korjaaminen, krooninen eksokriininen haiman vajaatoiminta, akuuttien suoliston imeytymishäiriöiden vähentäminen, ruuansulatushäiriöt

 

Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Edesauttaa ravitsemuksellista palautumista. Elintärkeiden ravintoaineiden korkeat pitoisuudet sekä korkea energiatiheys auttavat kompensoimaan elimistössä olevaa vajausta ja palauttamaan kehonkoostumuksen.
 • Ruoka ei sisällä nautaa, gluteenia, maissia, vehnää, riisiä, soijaa, kananmunaa, kalaa tai maitotuotteita. Proteiininlähteiden määrä on rajoitettu kolmeen (sika, siipikarja, herne), mikä vähentää allergisoivien yhdisteiden määrää ja ruuansulatuskanavan toimintaongelmia.
 • Korkean energiatiheyden ansiosta annoskoko voidaan pitää pienenä, jolloin voidaan rajoittaa ruuansulatuskanavan rasitusta. Myös muiden ravintoaineiden pitoisuudet ovat korkeat, jolloin niiden suuri tarve tulee tyydytettyä. Pääasiallinen energianlähde ovat rasva ja proteiinit, joita kissan on helpoin hyödyntää ja joista on apua toipumisvaiheessa.
 • Alhainen tärkkelyspitoisuus auttaa vähentämään ruuansulatuskanavan rasitusta ja parantamaan sulavuutta sekä ruoan sopivuutta ruuansulatuselimistölle.
 • Digest Plus Complex. Tietyt lisäaineet (savi, probiootit, prebiootit, valitut kuidut, voihapon suolat, nukleotidit) auttavat nopeasti palauttamaan ruuansulatuskanavan toiminnan, edistävät ruoan sopivuutta elimistölle sekä normalisoivat ulosteen koostumuksen.

Lisäedut- ja ominaisuudet

 • Korkea proteiini- ja natriumpitoisuus lisäävät vedenkulutusta.
 • Tietyt lisäaineet (beetaglukaani, voihapon suolat, nukleotidit) tukevat suoliston vastustuskyvyn muodostumista ja ehkäisevät ruuansulatusongelmien palaamista.
 • Korkea proteiinipitoisuus, jossa on tasapainoinen aminohappokoostumus, sekä E-vitamiini auttavat vastustuskyvyn vahvistamisessa ja toipumisessa.
 • Erinomainen maistuvuus. Korkea eläinperäisen proteiinin pitoisuus ja rasva takaavat, että maistuvuus on erinomainen.
 • Sopii aikuisille ja ikääntyville kissoille. Kaikkien elintärkeiden ravintoaineiden pitoisuudet on sovitettu aikuisten ja ikääntyvien kissojen päivittäisten tarpeiden mukaisiksi.

Lisätietoja saat eläinlääkäriltäsi.

 

Ravintoainekoostumus

Kosteus    5,5 %
Raakavalkuainen    44 %
Eläin-ja kasviperäisen raakavalkuaisen suhde    94:6
Raakarasva    21 %
Tuhka    7,5 %
Raakaselluloosa    3,5 %
Hiilihydraatti (typetön uuteaine)    18,5 %
Tärkkelys    13 %
Kalsium    0,9 %
Fosfori    0,8 %
Ca:P-suhde    1,1
Natrium    0,9 %
Omega-6    3,5 %
Omega-3    1
A-vitamiini    17 250 KY/kg
D3-vitamiini    1400 KY/kg
E-vitamiini    610 mg/kg
ME*, laskennallinen    397 kcal/100 g
Energia raakavalkuaisesta    39 %
Energia raakarasvasta    45 %
Energia hiilihydraatista    16 %
*ME=muuntokelpoinen energia

 

Lataa tästä Virbac Veterinary HPM-kissanruokien esite.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat viimeisimmät uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje

Vetcare Finland Oy
Hiomotie 3 A
00380 Helsinki

Puh: 0201443360

Fax: -