Virbac-E-Dog-Digestive-support3kg

Virbac Veterinary HPM Digestive Support Dog

Täysruoka koiralle ruuansulatushäiriöistä aiheutuvien haittojen ja akuuttien suoliston imeytymishäiriöiden vähentämiseen sekä kuntoutumiseen, vahvistamiseen ja toipumiseen ravinnon avulla.

Käyttöaihe

Ennen erikoisruokavalion aloittamista tulee konsultoida eläinlääkäriä.

Käyttöaiheet

 • Toipuminen, ravitsemustasapainon korjaaminen, krooninen eksokriininen haiman vajaatoiminta, akuuttien suoliston imeytymishäiriöiden vähentäminen, ruuansulatushäiriöt

 

Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Edesauttaa ravitsemuksellista palautumista. Elintärkeiden ravintoaineiden korkeat pitoisuudet sekä korkea energiatiheys auttavat kompensoimaan elimistössä olevaa vajausta ja palauttamaan kehonkoostumuksen.
 • Ruoka ei sisällä nautaa, gluteenia, maissia, vehnää, soijaa, kananmunaa, kalaa tai maitotuotteita. Proteiininlähteiden määrä on rajoitettu kolmeen (sika, siipikarja, riisi), mikä vähentää allergisoivien yhdisteiden määrää ja ruuansulatuskanavan toimintaongelmia.
 • Korkean energiatiheyden ansiosta annoskoko voidaan pitää pienenä, jolloin voidaan rajoittaa ruuansulatuskanavan rasitusta. Myös muiden ravintoaineiden pitoisuudet ovat korkeat, jolloin niiden suuri tarve tulee tyydytettyä. Pääasiallinen energianlähde ovat rasva ja proteiinit, joita koiran on helpoin hyödyntää ja joista on apua toipumisvaiheessa.
 • Alhainen tärkkelyspitoisuus auttaa vähentämään ruuansulatuskanavan rasitusta ja edistämään ruoan sulavuutta sekä sopivuutta ruuansulatuselimistölle.
 • Digest Plus Complex. Tietyt lisäaineet (savi, probiootit, prebiootit, valitut kuidut, voihapon suolat, nukleotidit) auttavat nopeasti palauttamaan ruuansulatuskanavan toiminnan, edistävät ruoan sopivuutta elimistölle sekä normalisoivat ulosteen koostumuksen.

Lisäedut ja -ominaisuudet

 • Korkea proteiini- ja natriumpitoisuus lisäävät vedenkulutusta.
 • Tukee suoliston normaalia puolustuskykyä. Tietyt lisäaineet (beetaglukaani, voihapon suolat, nukleotidit) tukevat suoliston vastustuskyvyn muodostumista ja ehkäisevät ruuansulatusongelmien palaamista.
 • Korkea proteiinipitoisuus, jossa on tasapainoinen aminohappokoostumus, sekä E-vitamiini auttavat vastustuskyvyn vahvistamisessa ja toipumisessa.
 • Korkea eläinperäisen proteiinin pitoisuus ja rasva takaavat, että maistuvuus on erinomainen.
 • Sopii aikuisille ja ikääntyville koirille. Kaikkien elintärkeiden ravintoaineiden pitoisuudet on sovitettu aikuisten ja ikääntyvien koirien päivittäisten tarpeiden mukaisiksi.

Lisätietoja saat eläinlääkäriltäsi.

 

Ravintoainekoostumus

Kosteus   9 %
Raakavalkuainen   34 %
Eläin- ja kasviperäisen raakavalkuaisen suhde   92:8
Raakarasva   22 %
Tuhka   6,5 %
Raakaselluloosa   6 %
Hiilihydraatti (typetön uuteaine)   22,5 %
Tärkkelys   17 %
Kalsium   0,9 %
Fosfori   0,8 %
Ca:P-suhde   1,1
Natrium   0,6 %
Omega-6   2,7 %
Omega-3   0,9 %
A-vitamiini   15 600 KY/kg
D3-vitamiini   1320 KY/kg
E-vitamiini   570 mg/kg
ME*, laskennallinen   385 kcal/100 g
Energia raakavalkuaisesta   31 %
Energia raakarasvasta   49 %
Energia hiilihydraatista   20 %
*ME=muuntokelpoinen energia

 

Lataa tästä Virbac Veterinary HPM-koiranruokien esite.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat viimeisimmät uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje

Vetcare Finland Oy
Hiomotie 3 A
00380 Helsinki

Puh: 0201443360

Fax: -