• Suomalaisella tuotekehityksellä hyvinvointia eläimille

  Eläinten sairauksien hoitamisen lisäksi Vetcare kehittää myös eläinten terveyden edistämiseen tähtääviä, innovatiivisia tuotteita, kuten korkeatasoisia täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

  Olemme rohkea ja kokoamme isompi tekijä

  Meitä ajaa kunnianhimo ja rohkeus toimia pitkäjänteisesti ja vaikuttavasti. Tuotteemme ovat innovatiivisia ja aidosti hyvinvointia tuottavia – niin eläimille kuin niitä hoitaville ihmisillekin. Haluamme auttaa eläinlääkäreitä tekemään työnsä mahdollisimman hyvin, ja siksi kuuntelemme erityisen herkällä korvalla asiakkaitamme.

  Tuotteillamme on konkreettisia vaikutuksia eläinten hoitoon: hoitotilanteet sujuvoituvat, voimme hoitaa eläinten kipua ja vähentää esimerkiksi antibioottien käyttöä. Koska eläinten käyttämät antibiootit vaikuttavat myös ihmisiin ja ympäristöön, edistää tuotekehityksemme myös laajemmin ihmisten hyvinvointia.

  Eläinlääkkeiden lisäksi valikoimassamme on täydennysrehuja hyvinvoinnin tukemiseksi sekä juuri eläimille parhaiten sopivia ruoka- ja herkkutuotteita ravinnoksi ja luontaisen käyttäytymisen aktivoimiseksi. Esimerkiksi NousNous-makupalatuotteemme syntyivät tarpeesta tuoda tavallisiin ruokakauppoihin luotettava, laadukas ja taatusti koirien kuonoa miellyttävä herkku.

  Parhaat innovaatiot syntyvät yhteistyössä

  Me Vetcarella hallitsemme eläinlääketieteellisen osaamisen ja tuotekehityksen, mutta työskentelemme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa ympäri maailman. Tuotekehitysverkostomme kattaa ennen kaikkea yliopistoja ja tutkimusorganisaatioita. Tuotannosta vastaavat luotettavat ja Vetcaren valvomat sopimusvalmistajat.

  Aiomme tulevaisuudessakin tehdä kunnianhimoista tuotekehitystä eläinten hyvinvoinnin eteen yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

  Tähän mennessä olemme pääasiassa rahoittaneet tuotekehitystä itse. Haluamme jatkossa panostaa entistäkin voimakkaammin tuotekehitykseen. Siksi toivotamme kehityshankkeisiin jatkossa tervetulleeksi myös uusia arvomme jakavia kumppaneita ja rahoittajia.

  Uskomme, että eläinten hyvinvointia lisätään panostamalla tuotekehitykseen ja eläinten terveyden edistämiseen innovatiivisella ja ennakkoluulottomalla toiminnalla.