• Tarinat

  Tuotteita testissä Vetcarelta

  Minulla on ilo ja kunnia saada tutustua Vetcaren tuotteisiin. Olen sellainen, etten mielelläni kokeile mitään uutta ja tuntematonta, itselleni vierasta, etenkin jos se on suuhun laitettavaa. Ostan siis tuttuja tuotteita. Tietenkin myös saatavuus on tärkeä asia, minun saatava käyttämäni tuotteet helposti.

  Vetcarelta sain tuotetestaukseen tuotteen, jota en ikipäivänä olisi ilman tätä mahdollisuutta hankkinut. Mutta, joka jatkossa tulee pysymään aina meidän käytössä.

  Vihaan vitamiiniliuoksia, koska niiden väri on varsin epäilyttävä, tuoksu luotaan työntävä ja annostelu litran pullosta 30ml mittakippoon kovin työlästä, sotkevaa ja ärsyttävää. Synteettisistä vitamiiniliuoksista hevonen pystyy hyödyntämään vain 30%. Ei siis kovin suuri synti ole jättää hevonen kokonaan ilman, kuin syöttää 15ml päivässä työläästä purnukasta.

  E-vitamiinista ensimmäisenä mielessä oli litran purkki, pieni mitta, keltainen rehuhuone sekä sormet ja vaatteet sotkussa. Sain kuitenkin yllättyä positiivisesti, saadessani pienen paketin E-vitamiinia kouraani. Niin pienen, ettei siihen mitenkään mahtuisi litran pulloa.

  Nyt olen saanut aivan uudenlaisen kokemuksen E-vitamiinista. Annostelu voi olla helppoa, sotkematonta ja ihanaa! Painaa vain kerran pumpusta ja pullo hoitaa loput. Annostelu on niin helppoa, että molemmat pojat saavat kippoihinsa vitamiinia ja kaiken lisäksi se on luonnollista, jota hevonen pystyy hyödyntämään huomattavasti synteettistä paremmin.

  Ruokien laiton kohokohta ei nyt ole enää veden löträys Chiaan vaan E-vitamiinin annostelu. Pienet ovat ilot, joita rehuhuoneessa voi saada! Tätä iloa yksi pullo antaa vähintään 120 kertaa. Yhdelle hevoselle tuo 200ml pullo kestää siis kolmen kuukauden ajan!

  Vetcarelta tuli tuotetestiin myös nivelravinteiden suurkuluttajalle Equitop Gonex, mutta näistä kummastakin lisää myöhemmin, kun testaajaraati saa testattua tuotteita riittävästi.

  Alkuperäinen teksti: http://mkriding.blogspot.fi/2015/12/tuotteita-testissa-vetcarelta.html