Uusia tuotteita valikoimiimme!

29.12.2017 · Laura Keihäs

Tuotevalikoimamme on laajentunut. Valikoimiimme kuuluvat nykyään myös Forthglade koirien märkäruoat sekä Anipuron makupalat.

Forthglade -koirien märkäruoat – Häntää heiluttavan herkullista

Forthgladen tuotteissa on korkea lihapitoisuus. Ne sisältävät vähintään 75 % täyslihaa, ja liha on tuotteissa aina täyslihaa. Sen seassa ei ole käytetty rusto- tai luuainesta tai lihaa korvaavia jauhoja. Ruoat on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista. Ruoka on erittäin maistuvaa ja reseptien valikoima ilahduttaa jopa nirsointa hännän heiluttajaa.

  • Viljaton ja lisäaineeton
  • Erittäin maistuva, myös nirsoille
  • 100 % luonnolliset raaka-aineet
  • Korkea proteiinipitoisuus täyslihasta (ei sisällä rusto- tai luuainesta)
  • Hellävarainen valmistusmenetelmä, joka varmistaa vitamiinien ja mineraalien säilymisen

Forthglade -tuotteissa on valittavissa kahta erilaista sarjaa: Complete Meal Grain Free – Viljaton valmisateriat ovat täydellisiä aterioita käytettäväksi sellaisenaan. Just90% -täydennysateriat puolestaan ovat tarkoitettu käytettäväksi maukkaana lisäruokana. Lisäämällä Just90% esimerkiksi kuivamuonaan saat koirasi ateriasta maukkaan herkullisen. Just90% -aterioita voi käyttää toisinaan myös yksistään kovan rasituksen, kuten metsästys- tai treenipäivän jälkeen täydentämään proteiini- ja energiavajetta.

Anipuron makupalat

Anipuron makupalat ovat käsintehtyjä, terveellisiä välipaloja koirallesi. Ne eivät sisällä lainkaan viljaa tai gluteiinia vaan 100% täyslihaa. Tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja.  Raaka-aineina käytetään vain parasta laatua olevaa lihaa, joka on Saksasta.  Raaka-aineet tulevat tutuilta toimijoilta ja niiden alkuperän voi jäljittää saksalaisille maatiloille saakka. Tuotteet on valmistettu hellävaraisesti ilmakuivaamalla. Anipuron makupalat on sertifioitu IFS (International Featured Standards) laatukriteereiden mukaisesti. Vuosittainen sertifiointiprosessi takaa korkean lihan laadun Anipuron tuotteissa.

  • Käsintehdyt koulutusmakupalat
  • Korkealaatuisesta täyslihasta
  • Suoraan saksalaisilta tiloilta
  • Luonnollisesti viljaton ja sokeriton
  • Ei lisättyä rasvaa

Anipuron tuotteissa on saatavilla koulutusmakupaloja, jotka ovat käteviä käyttää, sillä ne on leikattu jo valmiiksi pieniksi kuutioiksi ja ovat sopivan kokoisia sellaisenaan. Ne sopivat loistavasti koulutustilanteisiin, sillä yhdessä kuutiossa on vain hyvin vähän kaloreita. Koulutusmakupaloja on saatavilla 3 eri makuvaihtoehtoa: Pienet sian-, ankan- tai naudanlihakuutiot. Hearties Puro Duck ja Chicken Breast Filet -valmisteita voi puolestaan käyttää terveellisenä välipalana.

Kategorioissa: Ajankohtaista

Vetcare korjaa Canius-maitohappovalmisteen markkinointia
13.11.2017 · Laura Keihäs

Antibioottien liikakäyttö kuriin T&K-toiminnalla, paremmilla olosuhteilla ja tarkalla diagnostiikalla
15.2.2018 · Laura Keihäs

Kommentit tälle artikkelille on suljettu.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat viimeisimmät uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje

Vetcare Finland Oy
Hiomotie 3 A
00380 Helsinki

Puh: 0201443360

Fax: -