• Tietoisku

  Uutta toivoa pahasta nivelrikosta kärsiville koirille

  Eläinlääkäri Jerina Walliuksen kolme ensimmäistä asiakasta on kokeillut uutta Flexadin Advanced -valmistetta nivelrikkoon. Wallius pitää tuloksia hyvinä kaikkien kohdalla ja kertoo koirien omistajien olevan onnellisia lemmikkiensä voinnin paranemisesta.

  Hoito selkeän nivelrikon oireisiin

  ”Kaikilla näillä koirilla on ikää jo enemmän ja selkeästi diagnosoitu nivelrikko. Ilman diagnoosia ja selviä oireita tätä valmistetta ei otetakaan käyttöön, sillä sitä ei ole tarkoitettu ennaltaehkäisyyn,” Wallius kuvailee.

  Tästä erotat kipuilevan koiran:

  Kun koira kipuilee, sen käytös muuttuu. Kipeä koira ei halua liikkua ja leikkiä, pysyy paljon paikallaan, eikä hypi sängylle tai sohvalle.

  13-vuotiaalle kultaiselle noutajalle on annettu reilun kuukauden ajan Flexadin Advanced –makunappuloita. Sillä on ollut paha nivelrikko jo vuosia ja kaikki hoitokeinot täydennysrehuista tulehduskipulääkkeisiin on kokeiltu. Alkuvuodesta aiemmin käytetyt ravintolisät vaihdettiin uuteen Flexadin advanced -valmisteeseen.

  ”Koira alkoi voida hyvin. Noin kuukauden päästä se tuli kontrolliin ja oli merkittävästi paremmassa kunnossa. Koiran liikkuminen oli sujuvaa, koska nivelrikkovaivat olivat helpottuneet Samalla mieli virkistyi leikkisämpiin puuhiin”, eläinlääkäri Jerina Wallius kertoo.

  Koirat pitävät makupalana

  ”Olemme toiveikkaita. Tämä tuote sopii nimenomaan pitkälle edenneeseen nivelrikkoon, johon ei aiemmin ole ollut kovin tehokasta hoitoa”, Wallius muistuttaa.

  Lisäksi Flexadinin maku on hyvä, koirat pitävät sitä herkkupalana, sillä se näyttää ja maistuu herkulta. Annostelu on helppo myös siksi, että se on sama kaikille koirille koosta riippumatta. Yksi makupala päivässä riittää.

  Tuotteella ei ole tutkimuksissa todettu haittavaikutuksia ja se sopii kaikille pitkälle edennyttä nivelrikkoa sairastaville koirille.

  Wallius muistuttaa kuitenkin, ettei samaan aikaan voi käyttää muita perinteisiä nivelrikon hoitoon tarkoitettuja ravintolisiä, vaan valitaan vain toinen. Kondroitiinisulfaatti ja glukosamiini täytyy jättää pois ehdottomasti, jos aloittaa Flexadinin käytön. Sama koskee myös niitä sisältäviä nivelrikonhoitoon tarkoitettuja rehuja.

  KirjoittajaVetcare