• Ajankohtaista

  Vatsan hyvinvointi

  CANIUS® jauhe – maitohappobakteerit koirilta koirille

  Maitohappobakteerit ovat koiralle yhtä tärkeitä kuin ihmisille. Canius® on täysin koiraperäisten kantojen myötä ainutlaatuinen suomalainen keksintö ja pitkäjänteisen kehitystyön tulos. Canius® on markkinoiden ainoa valmiste, joka sisältää koiraperäisiä maitohappobakteereita. 

  Jauhe 60 g

  Koostumus: Kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, piidioksidi, maitojauheessa fermentoidut Lactobacillus fermentum NCIMB 41636, Lactobacillus plantarum NCIMB 41638 ja Lactobacillus rhamnosus NCIMB 41640 pmy/kg (yhteensä vähintään 3×1011pmy/kg).

  Käyttö: Koirien omia maitohappobakteereita sisältävä täydennysrehu koiralle. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä alle 25°C lämpötilassa 6 kk ja jääkaapissa alle 8°C lämpötilassa 2 vuotta valmistuspäivästä. Avaamaton pakkaus ei vaadi kylmäkuljetusta toistuvien alle 14 vrk kestävien kuljetusten aikana. Avattu pakkaus säilyy 3 kk huoneenlämmössä. Pakkaus on suljettava heti annostelun jälkeen.

  Kohde-eläinlajit: Koira.

  Annostus: 1-3 kg 1g (1/2 tl) vuorokaudessa vähintään 7 vuorokauden ajan. Yli 3 kg 2 g (1 tl) vuorokaudessa vähintään 7 vuorokauden ajan. Jauhe voidaan sekoittaa ruokaan tai juomaan.

  Lue artikkeli koirien maitohappobakteereiden vaikutuksesta koiran hyvinvointiin täältä 

  Jälleenmyyjät: Eläinlääkärit ja apteekit, hyvinvarustellut eläintarvikeliikkeet sekä alan verkkokaupat.

  Canikur® Pro- tahna koiralle ja kissalle sekä Canikur® -tabletit koiralle

  Canikur® Pro -tahna sisältää lemmikin suolistolle hyödyllisiä Enterococcus faecium -bakteereita ja prebioottia eli suoliston normaaleiden bakteereiden hyvinvointia lisäävää ainetta Bio-Mos® C:tä, joka myös estää haitallisia bakteereita kiinnittymästä suolen pintaan. Näiden lisäksi Canikur® Pro -tahnassa on montmorilloniittisavea, joka poistaa suolesta myrkkyaineita.

  Canikur® Pro -tahna tukee suoliston normaalia bakteerikantaa ja sisältää hyödyllisen bakteerikannan (Enterococcus faecium). Siksi Canikur® Pro -tahnaa suositellaan käytettäväksi ennaltaehkäisevästi ja tukihoitona tilanteissa, joissa koiran tai kissansuoliston normaali bakteerikanta voi järkkyä, mm. antioottikuuri sekä äkilliset tai pitkään jatkuneet ruoansulatuskanavan häiriötilat. Canikur®Pro -tahnaa voidaan käyttää yksinään tai yhdessä eläinlääkärin määräämän muun hoidon kanssa.

  Canikur Pro on helppo annostella. Siinä on liha-aromi antamassa makua, joten kissatkin yleensä ottavat sen mielellään. Kierrä ruiskun männässä oleva lukitusrengas oikean annoksen kohdalle ja annostele suoraan lemmikin suuhun tai ruoan joukkoon. 3 pakkauskokoa.

  Canikur® -tabletit tasapainottavat ruuansulatuskanavan toimintaa

  Canikur® tabletit ovat erityisesti äkillisen löysävatsaisuuden tukihoitoon tarkoitettu täydennysrehu. Jos koirasi on oireiden aikana tuskainen, väsynyt, vetämätön, kuumeinen, ei halua juoda tai koiran oksennuksissa taikka ulosteissa on verta, vie koira viipymättä eläinlääkäriin. Canikur® tasapainottaa ruoansulatuskanavan toimintaa. Canikur®-täydennysrehua voidaan käyttää yksin tai muun eläinlääkärin määräämän hoidon lisäksi. Annostele taulukon mukaan tai eläinlääkärin ohjeita noudattaen.

  Huolehdi juomavedestä

  Koiralla tulee koko hoidon ajan olla juomavettä saatavilla. Jos koiran tila ei kohene viimeistään kahden päivän kuluessa, tai jos tila äkillisesti huononee, ota yhteys eläinlääkäriin.

  ​ Anna lemmikille yllä olevan taulukon mukainen määrä Canikur® tabletteja 4 kertaa 8 tunnin välein.

  Koirat pitävät tablettien mausta ja useimmat ottavat ne vapaaehtoisesti. Tabletit voi tarvittaessa murskata ja antaa sekoitettuna pieneen määrään koiran ruokaa tai tilkkaan vettä. Canikur®-pakkauksessa on 12 tablettia.

  ​Lataa tästä Canikur-esite

  Katso eläinlääkärin tietoiskuvideo suolistohäiriöistä.

  Kysy lähimmästä apteekista, eläinlääkäriltä tai tilaa jälleenmyyjämme verkkokaupasta.KirjoittajaVetcare