• Tarinat

  Vetcaren tuotteita maailmalle – laatu ja kehitystyö korkealla tasolla

  J.J. Schultz on työskennellyt Vetcarella kolmen vuoden ajan. Amerikkalainen Schultz asuu suomalaisen vaimonsa kanssa Orimattilassa. Perheeseen kuuluu myös 2 koiraa, jotka ovat jo tottuneita matkustelijoita.

  Vetcarella uusien tuotteiden kehitys on tärkeää. Kun tuote on valmis, se vaatii vielä paljon työtä myyntiluvan saamiseksi eri maissa, kaupallistamiseksi ja uusien jakelusopimuksien aikaansaamiseksi.

  Tarvittiin USA:n markkinoiden tuntijaa

  ”Työskentelen tiiviisti tuotteidemme jakelijoiden kanssa muissa maissa”, Schultz kuvailee.

  Schultz päätyi Suomeen vaimonsa kanssa muutama vuosi sitten. Pian sen jälkeen Vetcarelle kaivattiin Amerikan markkinat tuntevaa osaajaa. Vetcare ei ollut tunnettu USA:ssa, joten tarvittiin amerikkalainen rakentamaan verkostoa. Schultz löytyi suomalaisten tuttujen kautta ja häntä pyydettiinkin työhön.

  ”Vetcare tekee hienoa laaduntarkkailutyötä, mikä takaa tasokkaat tuotteet. Lisäksi yritys panostaa paljon uusien tuotteiden kehittämiseen. On hienoa tehdä työtä tällaisen yrityksen kanssa”, Schultz toteaa.

  Omat koirat matkustivat Amerikasta saakka

  Perheessä on kaksi lyhytkarvaista saksanseisojaa, jotka tuotiin mukana Amerikasta Suomeen muutettaessa.

  ”5-vuotias Saku on sirorakenteinen, luonteeltaan vilkas, vahvasti metsästysviettinen ja kovasti liikkuva ja hyppivä ”tapaus”. 6-vuotias Pete on erilainen, sosiaalisempi ja hyvin aktiivinen ihmisten kanssa. Se on rakenteeltaan huomattavasti isompi ja vantterampi. Molemmat pitävät fasaanien metsästyksestä”, Schultz kertoo.

  Koirien kuljetus USA:sta oli pitkä prosessi, mutta suoralla 14 tunnin lennolla kaikki sujui Schultzin mukaan kuitenkin hyvin. Kuljetushäkin piti olla erityisen suuri, jottei koirille tulisi ruumassa ahdistava olo laukkujen keskellä. Häkissä oli saatavilla vettä ja mukavat peitot. Ruokaa ei suositella annettavaksi koirille lennoilla.

  ”Laitoimme koirien häkkiin omat käytetyt paitamme, jotta meidän tuoksu toisi turvallisuuden tunnetta. Hyvät pehmusteet ovat tärkeät. Koirat olivat hyvin rauhallisen oloisia lennon jälkeen, vaikkei niille annettu mitään rauhoittavaa lääkettä. Ennen lentoa toki kävelytimme koirat ulkona”, Schultz sanoo.

  Flexadin® Advanced pitää pojat liikkeessä

  Pete ja Saku ovat ilmeisen hyvähermoisia ja tyytyväisiä koiria. Vaikkei niillä ole vielä kovin paljoa ikää, tuntuu kova juoksu ja liikkuminen luonnossa joskus niiden nivelissä. Siksi koirille on alettu antaa säännöllisesti Vetcaren Flexadin® Advanced -täydennysrehua. Tuote tukee koirien nivelten aineenvaihduntaa.

  ”Koiramme ovat käyttäneet Flexadin-täydennysrehua säännöllisesti kahden vuoden ajan, jotta ne pysyvät liikkuvassa ja hyvässä kunnossa. Molemmat syövät purutabletin helposti, sillä se on koirien mielestä hyvänmakuinen. Olemme huomanneet eron Sakun ja Peten vireydessä ja joustavassa liikkumisessa Flexadinin myötä”, Schultz kertoo.

  Lisätietoa:
  https://www.vetcare.fi/tuote/flexadin-advanced-30-tabl/