• Tarinat

  Equitop Myoplast – kokemus kilpahevosella

  Olen Aino Hirvonen ja kilpailen tavoitteellisesti kouluratsastusta kansallisella ja kansainvälisellä tasolla junioriratsukkona. Hevoseni on 10-vuotias Hollannin puoliverinen ruuna ”D” eli Teppo.

  Kolme vuotta sitten haimme Tepon Hollannista ja alkuvaihe hänen kanssa meni kilpailullisesti hienosti. Vaatimusten ja kilpailutason kasvaessa Teppo tarvitsi enemmän voimaa ja lihaksia pystyäkseen kokoamaan itsensä vaadittuun tasoon. Aloimme syöttämään Equitop Myoplastia jatkuvasti lihasten kasvattamisen ja treenistä palautumisen tueksi.

  Tulokset lihaksien kasvussa ja Tepon voiman kestävyydessä alkoivat näkymään melko pian. Tuotetta on syötetty nyt noin vuoden ajan, josta osa aikaa ylläpitävällä annoksella. Kilpailukaudella treenataan noin 6 kertaa viikossa ja kilpailuja on lähes joka viikonloppu. Olen ollut erityisen tyytyväinen Tepon kestävyyteen eli raskaallakaan työjaksolla ei väsymystä ole näkynyt. Myös palautuminen suorituksista on ollut nopeaa, joka auttaa intensiivisellä kilpailukaudella hyviin suorituksiin.

  Teppo vuonna 2016 PM-kisoissa Ypäjällä ennen Eguitop Myoplast –ruokintaa. Kuvan ottanut Lotta Luomajärvi.
  Kuvassa Teppo 2017 SM-kilpailuista Ypäjältä noin vuoden Equitop Myoplast käytön jälkeen. Kuvan ottanut Aliisa Mäkinen.

  Equitop® Myoplast on korkealaatuinen, makean veden levää sisältävä täydennysrehu hevosen lihaksiston normaalin kehityksen tueksi. Tuote koostuu 18:n eri aminohapon ainutlaatuisesta seoksesta. Tuote soveltuu käytettäväksi rankkojen harjoitusjaksojen ja kasvukauden aikana, jalostustammoille, ikääntyville hevosille sekä toipilaille.

  Lue lisää tuotteesta:https://www.vetcare.fi/tuote/equitop-myoplast-taydennysrehu​​​​​​​

  Lue lisää käyttökokemuksia Equitop Myoplastista:

  Katariina Wolin: Equitop Myoplastia kokeiluun Vetcarelta