Vetcare laatu ja rekisteröinti laatutiimi

Eläinten hyvinvointi vaatii laadukkaita tuotteita

Kun puhutaan lääkkeistä, laatu on kaiken tekemisen lähtökohta. Teemme huolellista ja pitkäjänteistä työtä tuotteidemme laadun varmistamiseksi. Vetcaren omat tuotteet valmistetaan kotimaassa ja muualla Euroopassa kumppaniemme toimesta. Varmistamme aina, että kaikki tuotteemme täyttävät viranomaisten asettamat vaatimukset. Laatuvaatimuksemme ulottuvat lääkkeellisten ja ei-lääkkeellisten tuotteidemme raaka-aineisiin asti.

Olemme ketterä ja joustava kumppani laadunhallintaan ja rekisteröintiin

Vetcaren tehokkaat ja ammattitaitoiset laatu- ja rekisteröintitiimit toimivat nopeasti. Puhtaasti eläinten tuotteisiin keskittyneenä yrityksenä voimme reagoida ketterästi muutoksiin yhdessä kumppaniemme kanssa.

#etusijallaeläintenhyvinvointi #yhdessä #rohkeasti #avoimesti #vaikuttavasti

Vetcare_meille on myönnetty avainlippu

Palvelullamme on Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetcarelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Lue tiedotteemme asiasta.

Kehitämme itse, maahantuomme ja myymme, markkinoimme ja viemme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita Suomessa ja ja maailmalla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Meistä

Vetcare eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten teoilla

Mitä teemme

Vetcare vientitoiminnot ja kansainvälinen myynti

Vienti

Vetcare tuotekehitys ja innovaatiot

Tuotekehitys

Vetcare laatu ja rekisteröinti laatutiimi

Laatu ja rekisteröinti

Ura vetcarella - asetamme eläinten hyvinvoinnin aina etusijalle

Ura Vetcarella

Vetcare konserniin kuuluu Prevett-itsenäinen tukkukauppa

Prevett