Ura vetcarella - asetamme eläinten hyvinvoinnin aina etusijalle

Me vetcarelaiset olemme tinkimättömiä laadunvarmistajia, uteliaita maailmanparantajia ja rohkeita visionäärejä.

#etusijallaeläintenhyvinvointi

Ura Vetcarella

Me vetcarelaiset olemme tinkimättömiä laadunvarmistajia, uteliaita maailmanparantajia ja rohkeita visionäärejä. Jokaisen meidän tehtävänä on tarjota eläinten kanssa toimiville ihmisille, kuten eläinlääkäreille ja lemmikinomistajille, parhaat mahdollisuudet pitää eläimistä hyvää huolta.

Meitä on jo paljon!

Haluatko sinä liittyä mukaan tiimimme ja olla osaltasi rakentamassa merkitystä ja tarinaa työllemme, jossa asetamme eläinten hyvinvoinnin aina etusijalle? Lähetä hakemuksesi avoinna olevaan tehtävään. Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole profiiliisi sopivaa tehtävää avoinna, voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekry@vetcare.fi.

Ura Vetcarella Vetcare tiimi

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.


#etusijallaeläintenhyvinvointi #yhdessä #avoimesti #rohkeasti #vaikuttavasti

Meistä

Vetcare eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten teoilla

Mitä teemme

Vetcare vientitoiminnot ja kansainvälinen myynti

Vienti

Vetcare tuotekehitys ja innovaatiot

Tuotekehitys

Vetcare laatu ja rekisteröinti laatutiimi

Laatu ja rekisteröinti

Ura vetcarella - asetamme eläinten hyvinvoinnin aina etusijalle

Ura Vetcarella

Vetcare konserniin kuuluu Prevett-itsenäinen tukkukauppa

Prevett

Vetcare_meille on myönnetty avainlippu

Palvelullamme on Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetcarelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Lue tiedotteemme asiasta.

Kehitämme itse, maahantuomme ja myymme, markkinoimme ja viemme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita Suomessa ja ja maailmalla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.