Me Vetcarella haluamme varmistaa, että eläinten kanssa toimivilla ihmisillä on parhaat edellytykset pitää eläimistä hyvää huolta.

#yhdessä

Eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten tekemillä teoilla

Vetcare perustettiin tarpeesta tarjota eläimille entistä paremmin sopivia lääkkeitä. Sama missio ohjaa innovaatiotoimintaamme yhä tänäkin päivänä. 

Investoimme vuosittain merkittävän osuuden tuloksestamme tuotekehitykseen, jotta pystymme tarjoamaan yhä paremmin eläimille sopivia ja laajempaa hyvinvointia tukevia lääkkeitä, täydennysrehuja ja herkkuja.

#etusijallaeläintenhyvinvointi #yhdessä #avoimesti #rohkeasti #vaikuttavasti

Viemme eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteitamme ulkomaille

Olemme Suomen johtavia eläinlääkealan yrityksiä. Tavoitteemme on vahvistaa toimintaamme kansainvälisesti ja vaikuttaa siten entistä laajemmin eläinten hyvinvointiin. Vetcare vie ulkomaille omia tuotteitaan, jotka on kehitetty palvelemaan eläimiä, eläinlääkäreitä ja eläinten omistajia entistä paremmin. Tällä hetkellä toimimme jo yli 30 maassa.

Vetcare group toimii jo yli 30 maassa.

Palvelullamme on Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetcarelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Lue tiedotteemme asiasta.

Kehitämme itse, maahantuomme ja myymme, markkinoimme ja viemme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita Suomessa ja ja maailmalla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Meistä

Mitä teemme

Vienti

Tuotekehitys

Laatu ja rekisteröinti

Ura Vetcarella

Prevett