Vetcare visionäärit palaverissa

Haluamme rakentaa merkitystä ja tarinaa - tule mukaan seuraamaan.

#vetcarevisionäärit

Vetcare Visionäärit - blogi!

Vetcare Visionäärit -blogin tavoitteena on koko Vetcare konsernin hyvän työn ja tunnettuuden lisääminen. Haluamme rakentaa merkitystä ja tarinaa, sekä tuoda innovaatiotoimintaamme näkyvämmin esille, myös kansainvälisesti.  Meidän kaikkien vetcarelaisten tehtävä on tarjota eläinten kanssa toimiville ihmisille, kuten eläinlääkäreille ja lemmikinomistajille, parhaat mahdollisuudet pitää eläimistä hyvää huolta. Ja tämä on sitä arkeamme, jonka haluamme nyt kertoa tarinoina kaikkien nähtäville täällä uudessa blogissamme. Tervetuloa seuraamaan. 

#etusijallaeläintenhyvinvointi #yhdessä #avoimesti #rohkeasti #vaikuttavasti

Tavoitteena stressittömämpi työelämä eläinlääkäreille

(Työ)hyvinvoinnin haasteet näkyvät ja tuntuvat eläinlääkärin työssä ja riski työperäiseen stressiin on korkeampi, kuin valtaväestöllä. Haluamme nostaa tämän tärkeän aiheen näkyväksi ja osaltamme tukea tätä vaativaa, osaavaa ja merkityksellistä ammattiryhmää. Toiveemme olisi poistaa stigmaa tämän herkän aiheen ympäriltä sekä tarjota kollegoillemme vertaistukea.

Visionäärit syventyivät nyt kevään aikana eläinlääkärien hyvinvointiin vlogisarjan muodossa, jossa haastattelemme alan ihmisiä ja puhumme mm. mentoroinnin merkityksestä työhyvinvointiin. Nostot kaikista jaksoista tulevat näkyviin tälle sivulle.

Vlogin jaksot ovat nyt katsottavissa kokonaisuudessaan rekisteröityneille eläinlääkäreille kirjautumisen takana videokirjastossa . Jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen täältä.

Kirjaudu / Rekisteröidy

Visionäärit vlogi nosto - Eläinlääkärien hyvinvointi

Visionääri vlogi nosto - Haastattelussa Mikko Turku

Visionääri vlogi nosto - Haastattelussa Olli Peltoniemi

Meistä

Vetcare eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten teoilla

Mitä teemme

Vetcare vientitoiminnot ja kansainvälinen myynti

Vienti

Vetcare tuotekehitys ja innovaatiot

Tuotekehitys

Vetcare laatu ja rekisteröinti laatutiimi

Laatu ja rekisteröinti

Ura vetcarella - asetamme eläinten hyvinvoinnin aina etusijalle

Ura Vetcarella

Vetcare konserniin kuuluu Prevett-itsenäinen tukkukauppa

Prevett

Vetcare_meille on myönnetty avainlippu

Palvelullamme on Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetcarelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Lue tiedotteemme asiasta.

Kehitämme itse, maahantuomme ja myymme, markkinoimme ja viemme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita Suomessa ja ja maailmalla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.