Haluamme rakentaa merkitystä ja tarinaa - tule mukaan seuraamaan.

#vetcarevisionäärit

Vetcare Visionäärit - blogi!

Vetcare Visionäärit -blogin tavoitteena on koko Vetcare konsernin hyvän työn ja tunnettuuden lisääminen. Haluamme rakentaa merkitystä ja tarinaa, sekä tuoda innovaatiotoimintaamme näkyvämmin esille, myös kansainvälisesti.  Meidän kaikkien vetcarelaisten tehtävä on tarjota eläinten kanssa toimiville ihmisille, kuten eläinlääkäreille ja lemmikinomistajille, parhaat mahdollisuudet pitää eläimistä hyvää huolta. Ja tämä on sitä arkeamme, jonka haluamme nyt kertoa tarinoina kaikkien nähtäville täällä uudessa blogissamme. Tervetuloa seuraamaan. 

#etusijallaeläintenhyvinvointi #yhdessä #avoimesti #rohkeasti #vaikuttavasti

Tavoitteena stressittömämpi työelämä eläinlääkäreille

(Työ)hyvinvoinnin haasteet näkyvät ja tuntuvat eläinlääkärin työssä ja riski työperäiseen stressiin on korkeampi, kuin valtaväestöllä. Haluamme nostaa tämän tärkeän aiheen näkyväksi ja osaltamme tukea tätä vaativaa, osaavaa ja merkityksellistä ammattiryhmää. Toiveemme olisi poistaa stigmaa tämän herkän aiheen ympäriltä sekä tarjota kollegoillemme vertaistukea.

Visionäärit syventyivät nyt kevään aikana eläinlääkärien hyvinvointiin vlogisarjan muodossa, jossa haastattelemme alan ihmisiä ja puhumme mm. perehdyttämisen merkityksestä työhyvinvointiin. Kaikkien jaksojen koosteet tulevat näkyviin tälle sivulle.

Vlogin jaksot kokonaisuudessaan julkaistaan rekisteröityneille eläinlääkäreille kirjautumisen taakse torstaisin 25.5. alkaen. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen nyt täältä.

Kirjaudu / Rekisteröidy

Vetcare Visionäärit vlogi - eläinlääkärien hyvinvointi

Visionääriblogit

Strategiana maailman paras kumppanikokemus

Kaupallinen onnistuminen ei synny tyhjiössä, joten lähdimme rakentamaan polkua kohti maailman parasta kumppanikokemusta.

Laatujohtajan pöydällä rekallinen papereita

Kun kaikki menee hyvin, laatu on huomaamaton osa kokonaisprosessia. Mutta kun shit hits the fan, juoksemme ympäri toimistoa puhelimet piristen.

Apteekkien asiakkuuspäällikkö

Vetcare innostaa minua työpaikkana, sillä työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Lääketukkukauppa - harmaata logistiikkaa vai asiakaskokemuksen virtuoosi?

Prevett on eläinlääkealalla tunnettu siitä, että asiakaskokemukseen panostetaan täydestä sydämestä.

Vetcare kansainvälisen kasvun edessä

Kun kotimaan markkinat toimivat, kansainvälinen kasvu tuntuu luonnolliselta jatkumolta.

Once veterinarian always veterinarian

Being a veterinarian is truly an inspiring, meaningful, versatile, and responsible career.

Eläintuotteet apteekissa

Lue blogista vinkit siihen, miten apteekit voivat edistää eläinten hyvinvointia tuomassa esiin osaamista ja tuotteita!

Visionäärit viestintästrategian sanansaattajina

Vetcare Visionäärit syntyi tarpeesta tuoda omien työntekijöiden, raudanlujien ammattilaisten arki esiin viestinnässä.

Meistä

Mitä teemme

Vienti

Tuotekehitys

Laatu ja rekisteröinti

Ura Vetcarella

Prevett

Palvelullamme on Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetcarelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Lue tiedotteemme asiasta.

Kehitämme itse, maahantuomme ja myymme, markkinoimme ja viemme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita Suomessa ja ja maailmalla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.