Vetcare konserniin kuuluu Prevett-itsenäinen tukkukauppa

Prevett toimii itsenäisenä yrityksenä palvellen luottamuksellisesti kaikkia alan toimijoita. Tavoitteena heillä on olla alaa yhdistävä voima eläinten parhaaksi.

#vaikuttavasti

Prevett Oy - Vetcare konserniin kuuluva itsenäinen tukkukauppa

Prevett Oy on Vetcare konserniin kuuluva, eläinten hoitoon ja lääkintään erikoistunut tukkukauppa. Prevett toimii itsenäisenä yrityksenä palvellen luottamuksellisesti kaikkia alan toimijoita. Tavoitteena heillä on olla alaa yhdistävä voima eläinten parhaaksi.

Prevettin tuotevalikoima on alan kattavin ja muodostuu eläinlääkinnässä käytettävistä lääkkeistä, tarvikkeista sekä täydennysrehuista. Prevett tuo maahan myös asiakkaidensa tarvitsemia erityislupavalmisteita. He kehittävät tuotevalikoimaa aktiivisesti yhdessä maailmanlaajuisen toimittajaverkostonsa kanssa, ja suhtautuvat uteliaasti myös uusiin yhteistyökumppaneihin.

Prevettin logistiikka kattaa koko Suomen ja toimituksia lähtee varastolta vuoden jokaisena arkipäivänä. He kehitävät jatkuvasti tilaus- ja toimitusprosessiaan, koska haluavat olla rohkeita edelläkävijöitä toimitusten osalta myös tulevaisuudessa.

Innovatiivinen tukkukauppa

Prevett panostaa voimakkaasti tietoteknisiin ratkaisuihin ja ovat alan innovatiivisin toimija. He omaavat vahvaa osaamista järjestelmäkehityksestä sekä integraatioiden rakentamisesta. Tästä esimerkkinä he tarjoavat ainoana Suomessa sähköisen erityislupien hallinnan. Vahva sisäinen ymmärrys teknologiasta auttaa Prevettiä keskittymään heidän ydinajatukseen – asiakaskokemukseen.

Asiakaskokemuksen vaaliminen ja jatkuva kehitys on ollut Prevettin kantava voima läpi yrityksen historian. Asiakaskunta tunteekin heidät helposti tavoitettavasta, osaavasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Sujuvat teknologiset ratkaisut yhdessä henkilökohtaisen palvelun kanssa mahdollistavat sen, että eläinlääkäri voi työssään keskittyä olennaiseen – eläinten hyvinvointiin.

Kaikessa Prevettin toiminnassa näkyy pitkä kokemus lääketukkukauppatoiminnasta ja logistiikasta. Heillä työskentelee alan konkareita farmasian, eläintenhoidon, kauppatieteiden ja tietotekniikan alalta. Monipuolisella osaamisella Prevett varmistaa vahvana jatkuvan kehityksen ja edelläkävijän roolin myös tulevaisuuden tukkuliiketoiminnassa.

Visionääriblogi - tarinoita Prevettin arjesta

Lääketukkukauppa asiakaskokemuksen virtuoosiksi

Lääketukkukauppa – harmaata logistiikkaa vai asiakaskokemuksen virtuoosi?

Meistä

Vetcare eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten teoilla

Mitä teemme

Vetcare vientitoiminnot ja kansainvälinen myynti

Vienti

Vetcare tuotekehitys ja innovaatiot

Tuotekehitys

Vetcare laatu ja rekisteröinti laatutiimi

Laatu ja rekisteröinti

Ura vetcarella - asetamme eläinten hyvinvoinnin aina etusijalle

Ura Vetcarella

Vetcare konserniin kuuluu Prevett-itsenäinen tukkukauppa

Prevett