Vetcare tuotekehitys ja innovaatiot

Tuotteemme ovat innovatiivisia ja aidosti eläinten hyvinvointia edistäviä.

#vaikuttavasti

Suomalaisella tuotekehityksellä innovointia eläimille!

Eläinten sairauksien hoitamisen lisäksi Vetcare kehittää myös eläinten terveyden edistämiseen tähtääviä, innovatiivisia tuotteita, kuten korkeatasoisia täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Olemme rohkea ja kokoamme isompi tekijä

Meitä ajaa kunnianhimo ja rohkeus toimia pitkäjänteisesti ja vaikuttavasti. Tuotteemme ovat innovatiivisia ja aidosti hyvinvointia tuottavia – niin eläimille kuin niitä hoitaville ihmisillekin. Haluamme auttaa eläinlääkäreitä tekemään työnsä mahdollisimman hyvin, ja siksi kuuntelemme erityisen herkällä korvalla asiakkaitamme.

Lue myös:Vetcare ja Dechra tiedottavat: FDA on myöntänyt myyntiluvan koirien rauhoitteelle

Tuotteillamme on konkreettisia vaikutuksia eläinten hoitoon: hoitotilanteet sujuvoituvat, voimme hoitaa eläinten kipua ja vähentää esimerkiksi antibioottien käyttöä. Koska eläinten käyttämät antibiootit vaikuttavat myös ihmisiin ja ympäristöön, edistää tuotekehityksemme myös laajemmin ihmisten hyvinvointia.

Lue myös: Antibioottien liikakäyttö kuriin suomalaisella tuotekehitystoiminnalla

Eläinlääkkeiden lisäksi valikoimassamme on täydennysrehuja hyvinvoinnin tukemiseksi sekä juuri eläimille parhaiten sopivia ruoka- ja herkkutuotteita ravinnoksi ja luontaisen käyttäytymisen aktivoimiseksi. Esimerkiksi NousNous-makupalatuotteemme syntyivät tarpeesta tuoda tavallisiin ruokakauppoihin luotettava, laadukas ja taatusti koirien kuonoa miellyttävä herkku.

Parhaat innovaatiot syntyvät yhteistyössä

Me Vetcarella hallitsemme eläinlääketieteellisen osaamisen ja tuotekehityksen, mutta työskentelemme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa ympäri maailman. Tuotekehitysverkostomme kattaa ennen kaikkea yliopistoja ja tutkimusorganisaatioita. Tuotannosta vastaavat luotettavat ja Vetcaren valvomat sopimusvalmistajat.

Aiomme tulevaisuudessakin tehdä kunnianhimoista tuotekehitystä eläinten hyvinvoinnin eteen yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tähän mennessä olemme pääasiassa rahoittaneet tuotekehitystä itse. Haluamme jatkossa panostaa entistäkin voimakkaammin tuotekehitykseen. Siksi toivotamme kehityshankkeisiin jatkossa tervetulleeksi myös uusia arvomme jakavia kumppaneita ja rahoittajia.

Uskomme, että eläinten hyvinvointia lisätään panostamalla tuotekehitykseen ja eläinten terveyden edistämiseen innovatiivisella ja ennakkoluulottomalla toiminnalla.

#etusijallaeläintenhyvinvointi #yhdessä #rohkeasti #avoimesti #vaikuttavasti

Vetcare_meille on myönnetty avainlippu

Palvelullamme on Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetcarelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Lue tiedotteemme asiasta.

Kehitämme itse, maahantuomme ja myymme, markkinoimme ja viemme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita Suomessa ja ja maailmalla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Meistä

Vetcare eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten teoilla

Mitä teemme

Vetcare vientitoiminnot ja kansainvälinen myynti

Vienti

Vetcare tuotekehitys ja innovaatiot

Tuotekehitys

Vetcare laatu ja rekisteröinti laatutiimi

Laatu ja rekisteröinti

Ura vetcarella - asetamme eläinten hyvinvoinnin aina etusijalle

Ura Vetcarella

Vetcare konserniin kuuluu Prevett-itsenäinen tukkukauppa

Prevett