Vetcare eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten teoilla

Myymme, markkinoimme, viemme ja kehitämme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita.

#yhdessä

Eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten tekemillä teoilla

Me Vetcarella haluamme varmistaa, että eläinten kanssa toimivilla ihmisillä on parhaat edellytykset pitää eläimistä hyvää huolta. Olemme suomalainen yritys. Myymme, markkinoimme, viemme ja kehitämme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita.

Mitä teemme:

  • Kehitämme ja myymme entistä parempia ja tarkoituksenmukaisia lääkkeitä ja täydennysrehuja eläimiä varten.

  • Valikoimassamme on eläimille juuri niille parhaiten sopivia herkkutuotteita luontaisen käyttäytymisen aktivoimiseksi.

  • Yritysperheeseemme kuuluu myös Prevett lääketukku, joka auttaa eläinlääkäreitä onnistumaan työssään, tapahtuipa työ kiertävänä praktikkona, kunnaneläinlääkärinä, eläinlääkäriasemalla tai vuorokauden ympäri avoinna olevassa eläinsairaalassa.

  • Viemme tuotteitamme ulkomaille.

  • Lisäämme ymmärrystä eläinten hyvinvoinnin merkityksestä läpi arvoketjun.

  • Varmistamme, että tuotteemme täyttävät aina viranomaisten määrittämät laatuvaatimukset.

Kaikki alkoi eläinten ja eläinlääkäreiden tarpeisiin vastaamisesta

Vuonna 1992 kolme suomalaista eläinlääkäriä perustivat Vetcaren vastaamaan eläinlääkärien ja eläinten tarpeisiin tuomalla maahan lääkkeitä, joille oli kysyntää, mutta ei jakelijaa.

Kuluneiden kolmenkymmenen vuoden aikana toimintamme on laajentunut ja olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista eläinlääkealan yrityksistä. Kotimaan myynnin ohella merkittävä osa työtämme on nykyisin eläimille paremmin sopivien lääkkeiden ja muiden tuotteiden tuotekehitys ja vienti ulkomaille.

Vetcare vuonna 1992

Kuvassa Vetcaren perustajat; Jukka Kuussaari, Tuomas Kärkkäinen ja Kalevi Heinonen. Kuvassa Tuomaksen ja Kalevin välissä myös yrityksemme ensimmäinen työntekijä Tero Tapaila, joka työskentelee Vetcaressa edelleen kolmenkymmenen vuoden jälkeen ja on näin ollen yrityksemme pitkäaikaisin työntekijä.

Vetcare - maahantuojasta kehittäväksi lääkeyritykseksi - katso video!

Työtämme ohjaa tavoite toimia eläinten parhaaksi – nyt ja tulevaisuudessa

Me vetcarelaiset olemme eläinlääkäreitä, farmasian ja tuotekehityksen ammattilaisia ja kaupallisia osaajia – kaikki intohimoisia tekijöitä ja rohkeita visionäärejä, joiden tavoitteena on toimia kaikin tavoin eläinten parhaaksi. Se tarkoittaa, että kehitämme tuotevalikoimaamme eettisesti huomioiden tuotteidemme vaikutukset ympäristöön, antibioottiresistenssiin ja eläinten hyvinvointiin. Se tarkoittaa myös, että joskus otamme valikoimaamme tuotteita, joiden eläinlääketieteellinen merkitys on niiden kaupallista merkitystä suurempi.

Eläinten hyvinvointi Vetcaressa

Eläinten hyvinvoinnin lisäksi meille on tärkeää huolehtia ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista sekä taloudellisesta vastuustamme. Vetcare on suomalainen menestystarina, joka kasvaa myös kansainvälisillä markkinoilla.

#etusijallaeläintenhyvinvointi #yhdessä #avoimesti #rohkeasti #vaikuttavasti

Vetcare_meille on myönnetty avainlippu

Palvelullamme on Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetcarelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Lue tiedotteemme asiasta.

Kehitämme itse, maahantuomme ja myymme, markkinoimme ja viemme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita Suomessa ja ja maailmalla.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Meistä

Vetcare eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten teoilla

Mitä teemme

Vetcare vientitoiminnot ja kansainvälinen myynti

Vienti

Vetcare tuotekehitys ja innovaatiot

Tuotekehitys

Vetcare laatu ja rekisteröinti laatutiimi

Laatu ja rekisteröinti

Ura vetcarella - asetamme eläinten hyvinvoinnin aina etusijalle

Ura Vetcarella

Vetcare konserniin kuuluu Prevett-itsenäinen tukkukauppa

Prevett