• Tietoisku

  Hevosen hengitysteiden hyvinvoinnin tueksi Equistro Secreta Pro Max ja Equistro Respadril

  Kevät kuormittaa pahimmillaan hevosen hengitysteitä monella tapaa. Ilma täyttyy pölystä, hengitystieinfektioita on liikkeellä, kilpahevosia kuljetetaan pitkiäkin matkoja ja esimerkiksi tänä vuonna kevään ollessa poikkeuksellisen aikaisessa ensimmäisiä siitepölyvaroituksia on väläytelty jo helmikuussa.

  Hevosen olon helpottaminen

  Hevosen erilaisiin hengitystieoireisiin löytyy tueksi yrttipohjaisia itsehoitovalmisteita, joilla voi helpottaa hevosen oloa.

  Equistro Secreta Pro Max on monikäyttöinen täydennysrehu, joka sopii lepohevosesta kilpahevoseen hengitystieongelmien hoidon tueksi. Valmistetta voidaan käyttää hengitysteiden normaalia hyvinvointia tukemaan eri indikaatioista hengitysteistään herkille hevosille ja poneille. Se sisältää tarkoin valittuja kasvinosia sekä antioksidanttivaikutukseltaan tärkeää E-vitamiinia. Valmiste tukee hevosen optimaalista suorituskykyä hengitystieongelmille altistavissa olosuhteissa.

  Secreta Pro Max on riittoisa yrttipohjainen rae, jonka päiväannos on pieni ja se sopii kausiluonteisen käytön lisäksi myös jokapäiväiseen käyttöön pitkäaikaisten hengitystieongelmien yhteydessä.

  Tarkat tuotetiedot ja annosteluohjeet löydät täältä:

  Equistro Secreta Pro Max

  Equistro Respadril sopii lyhytaikaiseen käyttöön yskivälle hevoselle. Tarkoin valikoidut yrtit, kasvit ja kupari yhdessä tukevat normaalia hengitysteiden toimintaa. Valmiste sisältää ukontulikukkaa, maahumalaa, lakritsia, iisoppia, oreganoa, metsämäntyä, eukalyptusta ja kuparia, joilla kaikilla on tärkeä roolinsa hengitysteiden hyvinvoinnin tasapainottajana.

  Respadril on yrttipohjainen nestemäinen valmiste, joka voidaan lisätä ruoan tai juomaveden sekaan tai antaa hevoselle suoraan suuhun.

  Tarkat tuotetiedot ja annosteluohjeet löydät täältä: https://www.vetcare.fi/tuote/equistro-respadril-taydennysrehu/

  Lue kenttäratsastajan käyttökokemustuotteesta!

  Lue myös tarina kilpahevosen matkanteosta!