• NousNous - kuono kertoo mikä makupala on herkkua
  Tarinat

  Kuono kertoo, että NousNous-makupalat ovat herkkua

  Pari vuotta sitten Vetcarella alettiin miettiä, että koirien ja kissojenkin kotiväet haluaisivat varmaankin ostaa laadukkaita makupaloja lemmikeilleen kätevästi samasta paikasta, mistä perheen ruoat hankitaan.

   ”Päätimme kehittää viljattoman tuoteperheen, jossa käytetään vain eurooppalaista lihaa ja vain yhtä eläinproteiinia kerrallaan ja jonka asiakkaat pystyisivät poimimaan mukaansa markettien eläinruokahyllyistä”, Vetcaren Markkinointi- ja avainasiakaspäällikkö Päivi Klemm kertoo.

  Uusi tuoteperhe tarvitsi uudet pakkaukset

  ”Yhteistyökumppanimme LM Someco suunnitteli uusille makupaloillemme pirteän pakkausvärityksen ja kuvituksen, joka viestii kuutioiden, tikkujen ja lihapullien herkullisuudesta. Makupalojen muodot ja koot näkyvät pakkausten etusivun ’ikkunasta’, ja symbolit kertovat yhdellä vilkaisulla raaka-aineiden laadusta”, Klemm mainitsee.

  Mikä tulokkaalle nimeksi?

  Juuri sen oikean, kuvaavimman ja mukavimman tuotenimen keksiminen vaatii lujasti pohdintaa ja maistelemista: ”Vielä vaikeampaa kuin koiran- tai kissanpennun nimeäminen”, Klemm naurahtaa.

  ”Tässäkin meitä auttoi mainostoimistomme. Heidän ehdotuksensa, NousNous, tuntui mukavalta. Sen taustalla on englanninkielinen sanonta ’nose knows’, nenä tai kuono kertoo. Ajattelimme, että niinhän se on: lemmikin kuono kertoo herkullisuudesta, ja omistajan vainu siitä, että heillä on käsissään laadukas makupalavaihtoehto.”

  NousNous -makupalatuotteita on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista: K-Citymarketit, K-Supermarketit ja hyvinvarustellut K-Marketit sekä Prismat kautta maan. Lisäksi tuotteet ovat tilattavissa myös ketjujen kauppakassipalveluiden, K-ruoka ja Foodie kautta. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.