• Tarinat

  Niveljäykkyys väheni ja juoksu parani Equistro Flexadinilla

  CASE Ebby Ride – käyttökokemus

  Ebby Ridea eli Rikua alkoi vähitellen vaivata takajalkojen jäykkyys. Oireet etenivät vähitellen. 2016 Riku pärjäsi vielä hyvin, mutta silloin jo verryttelyssä huomasi, että Riku vaati selvästi pidemmän alkujumpan kuin aiemmin. Terveystarkastuksissa alanivelet antoivat pientä reaktiota, ja vähitellen jäykkyys alkoi vaikuttaa juoksuun.

  Verryttelyissä hevonen tuntui jäykältä. Hieronta ja muu lihashuolto auttoi aina lihaksiin mutta nivelten jousto ei siitä parantunut.

  Rikulla aloitettiin Equistro Flexadin täydennysrehu. Flexadinin vaikutus näkyi vähitellen eläinlääkärin tarkastuksissa. Taivutusreaktiot hävisivät syötön edetessä ja samalla omistaja huomasi niveltoiminnan ja liikkuvuuden paranemisen.

  “Hevonen tuntui paljon vetreämmältä heti, kun lähdettiin lenkkiä hölkkimään. Nivelien liikkuvuus parani ihan selvästi ja verryttely helpottui” kertoo hevosen omistaja. “Selkeä muutosmittari olivat myös nuo eläinlääkärin tarkastukset, hevonen ei enää antanut taivutusreaktioita. Että kyllä sen kaikin tavoin huomasi, että Flexadin auttoi”. Kaikista mieluisin mittari taisi kuitenkin olla kello, sillä Riku juoksi oman ennätysaikansa 13,6 Flexadinin vaikutuksen alettua.

  Equistro Flexadin® on ainutlaatuiseen vaikutusmekanismiin perustuva täydennysrehu hevosen nivelten liikkuvuuden ja terveyden edistämiseen ja soveltuu käytettäväksi hevosille, joilla on todettu nivelrikko.

  UC-II tutkimuksissa on saatu erittäin hyviä tuloksia nivelrikon tukihoidossa ihmisillä, koirilla ja hevosilla 3-5 kk käytön aikana. Hevosilla kiistatonta tieteellistä näyttöä on osoitettu nivelrikosta kärsivillä hevosilla yleisesti, mutta myös 60 sekunnin taivutuskokeen jälkeen lumeryhmään verraten ja myös glukosamiini – kondroitiiniryhmään nähden. Myös toksikologiset tutkimukset on tehty. Niissä tuote on osoitettu erittäin turvalliseksi.

  Sisältää patentoitua denaturoitumatonta kollageenia (UC-II), MSM ja kelatoitua mangaania (orgaaninen). Näin UC II:n lisäksi samasta purkista saadaan myös GAG-synteesin ja nivelnesteen normaalia koostumusta tukevat osaset ainutlaatuisen kollageenin lisäksi. Tuote valmistetaan lääketehtaassa korkealaatuisten laatustandardien mukaan, eikä se sisällä doping-aineita. (FEI, Hippos) ja soveltuu siten käytettäväksi kilpahevosen täydennysrehuksi.

  Lue lisää aiheesta –> http://hevosesihyvaksi.fi/tietoiskut/uusi-lahestymistapa-nivelrikon-hoitoon