• Tarinat

  Supanterin hengitystieongelmiin apua Equistro Secreta Pro Maxista

  Supanteri tuli meille syksyllä 2016, lähes vuoden tauolta. Alkuvuodesta 2017 alkoi ilmaantui omituisia hengitystieoireita ja “kröhää”. Hevonen tutkitutettiin ja lääkittiin eri lääkkein, tutkittiin jälleen ja tehtiin erilaisia hoitoja, ikävä kyllä saamatta tuloksia. Kröhäisyys ja hengitystiet eivät olleet syystä tai toisesta optimaalisessa kunnossa. Tämä alkoi haitata selkeästi hevosen hapenottokykyä, joka taas alkoi näkyä starteissa ja sittemmin myös treeneissä.

  Valmentajallamme on kymmenien vuosien kokemusten perusteella melkoinen hevosenlukutaito ja kyky huomata hevosessa tapahtuvia pieniäkin muutoksia. Valmentaja päätti, että hevosta liikutellaan maltillisesti, mutta starttiin ei viedä. Tämä oli itselleni tietysti kovin suuri pettymys, mutta jälkeenpäin olen päätöksestä erittäin tyytyväinen.

  Alkuvuodesta 2018 oli lähes kaikki keinot käytetty ja hoidot kokeiltu. Saimme kuitenkin kuulla 2017 loppusyksystä markkinoille tulleesta Equistro Secreta Pro Maxista, yrttipohjaisesta valmisteesta, jota varovaisin mielin päätimme kokeilla vielä hevosellemme. Olimme vasta viikon käyttäneet kyseistä täydennysrehua, kun hevonen alkoi piristyä melkoisesti. Ero oli selkeä. Rohkenimme lisätä treeniä ja monipuolistaa taas liikuntaa. Supanteri alkoi lapioida askeliaan reippaammin. Treenien lisäyksestä huolimatta hengitystieoireet ovat hävinneet kevään kuluessa. Tätä emme ihan heti itsekään uskoneet, mutta nyt startit ja menestys näinkin nopeassa ja lyhyessä ajassa on sen todistanut myös muulle ravikansalle, että jotain on tapahtunut.

  Katsomme ja kerromme hyvillä mielin, että Secreta Pro Maxin avulla olemme saaneet uuden hienon mahdollisuuden.

  Tervettä ja iloista kesää kaikille!

  – Pia Lampolahti

  Lisätietoja tuotteesta https://www.vetcare.fi/tuote/equistro-secreta-pro-max/