• Sonotix®

  Korvanpuhdistusliuos koirille ja kissoille

  Eläin

  Kissa, koira

  Muoto

  Liuos

  Kategoriat

  Pakkauskoko

  120 ml

  Koostumus

  Etoksidiglykoli, PEG-8 kapryyli-/kapriinihapon glyseridit, propaani-2-oli, kapryloyyliglysiini, undesylenoyyliglysiini, trometamiini, polysorbaatti 80, glyseriini, Calendula officinalis, synteettinen sitruunahajuste, vesi.

  Käyttöaihe

  Sonotix® on nopea ja tehokas vahanpoisto terveille korville kolmen vahaa pehmentävän aineen ainutlaatuisen yhdistelmän ansiosta. Korvia hoitaa kosteuttava glyseriini, rauhoittava kalendula, sekä talin eritystä säätelee ainutlaatuinen kaprolyyli- ja undesyklenoyyliglysiinin yhdistelmä. Hajun neutralointi sitrushajusteella. Lisäksi Sonotix-liuos on hyvin siedetty, koska sen pH on neutraali, eikä siinä ole parabeeneja.

  Annostus

  Käytä Sonotix-liuosta ennen eläinlääkärin suosittelemien muiden tuotteiden käyttöä.

  Käyttöön liittyvät varotoimet

  Älä käytä, jos tärykalvo on vaurioitunut. Älä käytä vanupuikkoa. Mahdollisten ongelmien ilmaantuessa kysy käytöstä eläinlääkäriltäsi. Vain eläimille. Ulkoisesti. Huuhtele kanyyli vesijohtovedellä käytön jälkeen.

  Syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Haittavaikutukset vesieliöille ovat pitkäaikaisia.

  Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhdo silmät runsaalla vedellä. Älä niele. Ei lasten näkyville eikä ulottuville. Pese kädet käytön jälkeen. Suojaa kuumuudelta, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta syttymislähteiltä.