Vetcare E-vitamiini 500 ml

Nestemuotoinen luonnollista E-vitamiinia sisältävä antioksidanttivalmiste oksidatiivisen stressin hillitsemiseen sisäruokintakaudella ja lisääntyneen rasituksen aikana.

Käyttöaihe

E-vitamiini on antioksidantti, joka suojelee soluja vapailta happiradikaaleilta.

Hevonen saa E-vitamiinia luonnollisesta ruoastaan tuoreesta laidunruohosta. Sisäruokintakaudella E-vitamiinin säilyvyys kuivassa heinässä on heikkoa ja sitä tulisi lisätä jokaisen hevosen ravintoon. Tiineiden ja imettävien tammojen, varsojen, nuorten kasvavien hevosten ja urheiluhevosten E-vitamiinitarve on suurin.

Tyypillisesti valmiissa monivitamiinivalmisteissa tai rehuseoksissa on E-vitamiinia, mutta määrä ei ole riittävä ja/tai se on laadultaan heikkoa.

Kaikki E-vitamiinivalmisteet sisältävät alfa-tokoferolia. Erona valmisteiden välillä on se, onko valmisteen E-vitamiini ns luonnollinen vai synteettinen ja lisäksi missä muodossa se on. Luonnollisen E-vitamiinin käyttösuhde on ylivertainen synteettiseen verrattuna jolloin voidaan olla varmoja, että syötetty E-vitamiini päätyy oikeasti hevosen hyötykäyttöön. Kotimainen Vetcare E-vitamiini on luonnollisessa ja myös muuntamattomassa muodossa eikä se sisällä säilöntäaineita.

Lue lisää hevosen E-vitamiinitarpeesta hevosesihyvaksi.fi-sivuiltamme.

Lataa hevosen E-vitamiini -annoskortti tästä

Kaikki koirat tarvitsevat E-vitamiinia normaaliin aineenvaihduntaan, kasvuun ja kehitykseen, vastustuskykyyn ja hormonitoimintaan. Koiran elimistö ei voi itse muodostaa E-vitamiinia, eikä sitä aina saada riittävästi ravinnosta, joten koira voi hyötyä E-vitamiini täydennyksestä. Raakaruokinnassa E-vitamiini on erityisen tärkeää, koska raakaruoassa itsessään sitä ei ole välttämättä riittävästi. Mitä enemmän koiran ravinto sisältää rasvoja, sitä tärkeämpää on riittävä E-vitamiinin saanti, koska E-vitamiini antioksidanttina estää rasvojen härskiintymistä. Myös fyysisessä rasituksessa olevat koirat sekä jalostukseen käytettävät koirat hyötyvät E-vitamiinilisästä.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat viimeisimmät uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje

Vetcare Finland Oy
Hiomotie 3 A
00380 Helsinki

Puh: 0201443360

Fax: -