• Viacutan® Plus liuos täydennysrehu

  Hilseilevä ja kutiseva iho, kiilloton turkki.

  Eläin

  Kissa, koira

  Muoto

  Liuos

  Kategoriat

  Pakkauskoko

  95 ml

  Koostumus

  Yksi pumpun painallus (0,6 ml)
  sisältää:
  • Omega-6 rasvahappoja . . . . 295 mg
  • GLA. . . . . . . . . . . . . . . . .105 mg
  • LA. . . . . . . . . . . . . . . . . .190 mg
  • Omega-3 rasvahappoja . . . . 21,5 mg
  • EPA. . . . . . . . . . . . . . . . 12,9 mg
  • DHA . . . . . . . . . . . . . . . . 8,6 mg
  • E-vitamiinia . . . . . . . . . . . . . 10 mg
  • Kurkumauutetta . . . . . . . 3000 ppm
  • Rosmariiniuutetta . . . . . . .1800 ppm
  Säilytä kuivassa paikassa alle 25 °C lämpötilassa.
  Suojaa voimakkaalta valolta.

  Käyttöaihe

  Viacutan® Plus on välttämättömien rasvahappojen ja antioksidanttien yhdistelmävalmiste, joka ylläpitää koiran ja kissan ihon ja turkin hyvinvointia. Viacutan® Plus:ssa on kurkkuyrtin siemenistä puristettua öljyä ja kalaöljyä sekä luonnollisia antioksidantteja – rosmariinia ja kurkumauutetta.

  Viacutan® Plus sisältää välttämättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei voi valmistaa itse, joten ne on saatava ravinnosta. Viacutan® Plus sisältää runsaasti kasvi- ja kalaöljyistä peräisin olevaa GLA:a ja muita välttämättömiä rasvahappoja, jotka edistävät ihon ja karvapeitteen hyvinvointia. Lisäksi Viacutan® Plus sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

  Annostus

  1-2 pumpun painallusta 10 painokiloa kohden päivässä ruuan joukossa tai sen päälle annosteltuna vähintään 8 viikon ajan.

  Tuote sopii sekä koirille että kissoille.

  Tuotetiedot

  Viacutan® Plus - salaisuus piilee rasvahappojen ja antioksidanttien yhdistelmässä
  Viacutan® Plus on välttämättömien rasvahappojen ja antioksidanttien yhdistelmävalmiste, joka ylläpitää koiran ja kissan ihon ja turkin hyvinvointia. Viacutan® Plus:ssa on kurkkuyrtin siemenistä puristettua öljyä ja kalaöljyä sekä luonnollisia antioksidantteja – rosmariinia ja kurkumauutetta.

  Optimaalinen rasvahappojen yhdistelmä
  Välttämättömät rasvahapot ovat osa solukalvojen rakennetta. Koiran ja kissan ihon solukalvojen rasvahapot ovat peräisin ravinnosta. Viacutan® Plus -tuotteissa omega-6 ja omega-3 rasvahapot yhdistyvät mahdollisimman optimaalisella tavalla. Käytetään koiran ja kissan ihon toiminnan tueksi ihotautien ja liiallisen karvanlähdön yhteydessä.

  Korkea GLA-pitoisuus – pieni annos riittää

  Viacutan® Plus – täyttä tavaraa loppuun saakka
  Viacutan® Plus -pullon ainutlaatuinen rakenne takaa sen, että pulloon ei pääse korvausilmaa, eivätkä rasvahapot pääse härskiintymään, vaikka tuotetta olisi jo käytetty. Tämä varmistaa tuotteen korkean laadun viimeiseen pisaraan.

  Viacutan® Plus -liuos on helppo ja siisti annostella
  Viacutan® Plus –pullon pumppumekanismin avulla tuotetta on kätevä annostella. Tippalukon ansiosta rasvaista liuosta ei leviä ympäriinsä, joten sitä on myös siisti käyttää.

  1. Saevik B.K. et al, A randomized, controlled study to evaluate the steroid sparing effect of essential fatty acid supplementa-tion in the treatment of canine atopic dermatitis; Veterinary Dermatology, 2004, 15, 137-145.
  2. Mueller R.S. et al, Effect of omega-3 fatty acids on canine atopic dermatitis; Journal of Small Animal Practice, June 2004, 45, 293-297.
  3. Influence of pre-treatment with different PUFA/ PUFA combinations on proliferation of allergen challenged peripheral blood mononuclear cells from atopic dogs.

  Viacutan® Plus – teho tutkittu atooppisilla koirilla
  Atooppisilla koirilla tehdyssä tutkimuksessa vertailtiin eri rasvahappoyhdistelmien vaikutusta atopiaan. Viacutan® Plus:n GLA (gammalinoleenihappo)-pitoisuus on korkea, jolloin pieni annos kertaannoksena riittää. Tällöin lemmikki saa tarvitsemansa määrän välttämättömiä rasvahappoja, mutta vältytään liialta rasvan antamiselta, joka voi johtaa ylipainoon. Lisäksi pienen kertaannoksen ansiosta tuotteen annoshinta on edullinen. Tutkimuksessa havaittiin, että
  • GLA:n (gammalinoleenihapon), EPA:n (eikosapentaeenihapon) ja DHA:n (dokosaheksaeenihapon) yhdistelmä on tehokkaampi kuin yksittäiset rasvahapot vähentämään puolustussolujen aktivoitumista allergisessa reaktiossa3.
  • Viacutan® Plus vähentää atooppisten koirien kutinaa hillitsevän lääkityksen tarvetta
  • korkea linolihapon (LA) saanti ruoan kautta ei korvaa EPA, GLA ja DHA-lisästä saatavia etuja.

  Säilytys: Säilytä pakkaus pystyasennossa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy siinä merkittyyn viimeiseen käyttöpäivään saakka huoneenlämmössä. Viacutan Plus pakkaus sisältää pieniä osia. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Tyhjä pullo voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana.

  Valmisteen kuvaus ja pakkauskoko: 95 ml erikoisrakenteinen pullo, joka sisältää alumiinipussin.

  Tuotteesta vastaa: Boehringer Ingelheim Danmark A/S

  Markkinoija/Marknadsförare: Vetcare Oy, PL/PB 99, 24101 Salo, vetcare@vetcare.fi