Cothivet® vet haavasumute 30 ml

Cothivet haavasumute 30 ml

Kuvaus

Antiseptinen haavasumute haavojen ja ihovaurioiden hoitoon sekä ennalta ehkäisemään liikalihan syntyä. Sisältää kasviuutetta, ei antibiootteja. Desinfioi ja nopeuttaa ihon palautumista. Aromaattinen haju estää eläintä nuolemasta haavaa.

Koostumus

Hydrokotyyliuute 89,5 %, laventeliöljy 5,8 %, rosmariiniöljy 1,5 %, hevoskastanjauute 1,2 %, timjamiöljy 0,9 %, sypressiöljy 0,8 %, mailasuute 0,16 %, asteriuute 0,14 %.

Käyttöaihe

Cothivet®-tuotetta voidaan käyttää kaikilla eläinlajeilla haavojen ja tulehtuneiden ihoalueiden puhdistukseen. Puhdista likainen haava ensin vedellä. Suihkuta Cothivetia suoraan haavan päälle 3-4 kertaa päivässä kunnes haava on parantunut.

Samoin käsitellään hevosen liikalihaa. Cothivetia voidaan käyttää myös hauteena esimerkiksi hevosen jalassa. Kostuta puhdas haavataitos Cothivetillä ja kiinnitä se siteellä haavan päälle.

Cothivet on riittoisaa: Yhdellä 30 ml pullollisella voi suihkuttaa noin neliön suuruisen alueen.

Tuotetiedot

Cothivet® on antiseptinen haavasumute haavojen ja muiden ihovaurioiden desinfiointiin eläimillä. Cothivet tuoksuu voimakkaasti yrteiltä, mikä estää eläintä nuolemasta haavaa sekä karkottaa kärpäsiä haava-alueelta. Cothivet on riittoisaa: yhdellä 30 ml pullollisella voi suihkuttaa noin neliön suuruisen alueen.

Muoto: Liuos
Pakkauskoko: 30 ml

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.

Materiaalit