Equitop Gonex täydennysrehu

Equitop Gonex

Kuvaus

Nivelten normaalin toiminnan tueksi käytettävä viherhuulisimppukkasta valmistettu täydennysrehu.

Käyttöaihe

Kilpahevosille, tuki kroonisista nivelvaivoista kärsiville tai vanheneville hevosille. Huom! Equitop Gonexin koostumus ja pakkaus ovat uudistuneet. Tuotteesta on poistettu väriaine ja rae on sävyltään aiempaa vaaleampaa.

Koostumus

Sokeri, kuivattu viherhuulisimpukkauute (20%), glukoosisiirappi, vehnätärkkelys, natriumkloridi. Ravintoaineet: Raakavalkuainen 9,4 %, raakarasva 1,5 %, tuhka 4,6 %, raakakuitu 1,7 %, natriun 0,8 %.

Annostus

Yli 500 kg painavat hevoset: 1 mittalusikallinen päivittäin. Alle 500 kg painavat hevoset ja ponit: ½ mittalusikallista päivittäin. 1 mittalusikallinen vastaa noin 25 grammaa.

Annetaan vähintään 30 päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Equitop® Gonex voidaan sekoittaa rehuun tai antaa sellaisenaan. Equitop® Gonex maistuu hyvin valtaosalle hevosista. Equitop® Gonex rakeita voidaan käyttää ennen kilpailuja ja sen aikana. Sisältää simpukkauutetta, ei saa antaa märehtijöille.

Tuotetiedot

Muoto: Helmimäinen rae
Pakkauskoko: 750 g

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista hevos- ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista, eläinlääkäriasemilta ja apteekeista.