Equitop Pronutrin täydennysrehu

Equitop Pronutrin

Kuvaus

Pektiini-lestiini yhdistelmävalmiste mahan normaalin toiminnan tueksi. Soveltuu käytettäväksi hoidon tukena hevosella, jolla eläinlääkäri on todennut mahahaavan.

Käyttöaihe

Suositellaan hevosille, joilla on riski saada vatsahaava, sekä tukihoidoksi niille, joille eläinlääkäri on määrännyt vatsahaavahoidon. Equitop Pronutrin on hyödyllinen myös ruokinnan muutosten sekä pitkien matkojen yhteydessä ja varsan vieroituksessa. Equitop Pronutrin ei kuitenkaan korvaa tasapainoista ruokavaliota tai eläinlääkärin määräämää vatsahaavalääkitystä.

Koostumus

Kuivattu vihannes- ja hedelmäliha, sokeri, kuivattu omenamehu, glyseroli. Lisäaineet: Lesitiini (1c322) 9%. Ravintoaineet: Raakakuitu 13,5 %, raakarasva 9 %, raakaproteiini 5,7 %, raakatuhka 2,7 %, magnesium 0,2 %, vesi 0,1 %.

Annostus

Rakeita annetaan kerran päivässä 2 - 4 viikon ajan tai eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaan. Equitop Pronutrin -rakeita voidaan antaa joko erikseen tai rehun mukana. Hevosella on oltava vettä vapaasti saatavana, koska kuidut imevät nestettä. 50 g Equitop Pronutrin -rakeita / 100 kg, pakkauksessa on mukana asteikollinen mitta., yksi mitta vastaa 250 kg elopainoa.

Tuotetiedot

Muoto: Rae
Pakkauskoko: 3,5 kg

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista hevos- ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista, eläinlääkäriasemilta ja apteekeista.