• Tarinat

  Vetcaren uusi myyntipäällikkö esittäytyy

  Farmaseutti Matilda Mäkinen aloitti Vetcarella viime vuoden lokakuussa. Matilda opastaa kunnan eläinlääkäreitä, klinikoita ja apteekkeja Vetcaren valmisteisiin liittyvissä asioissa.

  Alue on laaja, sillä työhön kuuluu sekä Länsi- että Keski-Suomessa liikkuminen. Aiemmin Matilda on työskennellyt Vaasassa apteekissa muun muassa eläinlääkkeiden parissa. Farmaseutin taustasta onkin hyötyä myös Vetcarella.

  ”Työhöni kuuluu tilausten hallintaa, lääke-esittelyitä, yhteydenpitoa ja kampanjasuunnittelua. Aloittaessani Vetcarella tunsin heti oloni tervetulleeksi”, Matilda hymyilee.

  Matildan työ on eniten kentällä tapahtuvaa, mutta koronan takia työtä tehdään nyt enemmän etänä.

  ”Toisaalta Teams-esittelyt tekevät työstä tehokkaampaa ja nopeampaa. On myös vaihtelua päästä toisinaan tapaamaan ihmisiä ja toimia välillä etäyhteyden kautta. Tuotantoeläinpuoli (esimerkiksi lehmien ja sikojen hoito) on ollut hieman vieraampaa minulle. Siitä haluan oppia vielä paljon. Apteekkipuoli on tuttua ja onkin kiva lähteä kehittämään sitä”, Matilda kertoo uudesta työstään.

  Kaksi omaa koiraa vievät metsälenkille

  Itsellään Matildalla on kaksi mittelspitz-rotuista koiraa. Nitro on 6-vuotias ja Nova vasta vuoden ikäinen. Koirat ovat Matildan mukaan luonteeltaan omalaatuisia hassuttelijoita. Niiden hyvä puoli on, että ne jaksavat pitkiäkin lenkkejä, mutteivät välttämättä vaadi niitä.  

  ”Tällä hetkellä harrastamme lähinnä pitkiä metsälenkkejä Seinäjoella, jossa asumme. Aiemmin harrastimme myös  agilityä toisen koiran kanssa”, Matilda sanoo.

  Vetcaren tuotteista myös omia kokemuksia

  Vetcaren tuotteista Matildalla on myös omakohtaisia kokemuksia koiriensa kanssa. Otocur Vet –korvasuihke on tullut jo apteekissa tutuksi. Tuotetta on käytetty vanhemman koiran korvien hoitamiseen hyvin tuloksin.

  ”Nitro oli saanut ruoasta allergisen reaktion ja sen korviin jäi ikävä kutina. Otocur Vet piti silloin korvat puhtaana ja sen sisältämä jojoba-öljy rauhoitti korvan ärsytyksen ja kutinan. Otocuria on helppo suihkauttaa koiran korvaan”, Matilda kertoo.

  Lisäksi Vetcaren Nousnous-makupalat ovat olleet Matildan koirien mieleen. Uusi herkkusarja on viljaton tuote, jossa on aina vain yhtä lihaa tuotteessa. Siksi se sopii hyvin myös allergisille koirille tai kissoille.