Vetcaren kandialennukset 2024

Haluamme tukea kandien praktiikkaan siirtymistä tarjoamalla lääkkeitä ja vapaakaupan tuotteita erikoisalennuksilla. Alennukset koskevat suurta osaa Vetcaren tuotteista, poislukien mm. erityislupatuotteet ja yksittäiset muut tuotteet. Suurimmasta osasta tuotteita alennus on -25%, osasta -50%. Lisäksi tarjoamme kandeille kahdenlaisia aloituspaketteja, voit tarkastella niitä alta.

sanna ja kissa

Vetcaren kandialennukset 2024 ovat voimassa 1.2.2024 alkaen.

Alennukset ovat voimassa 5. vuosikurssille 30.6.2025 asti riippumatta valmistumisajankohdasta ja 6. vuosikurssille 30.6.2024 asti riippumatta valmistumisesta.

Muutokset perustelluista syistä ovat mahdollisia kesken sopimuskauden. Alennukset ovat kandeille automaattisesti voimassa Oriolassa ja Prevettissa.

Tilauslomakkeelta löydät kaikki kandialennuksen piiriin kuuluvat tuotteet.

Tilauslomake 2024

Gusto koira auringonlasku

Kuntakandin aloituspaketit

Lisäksi tarjoamme kandeille kahdenlaisia edullisia kuntakandin aloituspaketteja, voit tarkastella niitä alta. Kuntakandin aloituspaketin voitte tilata vasta kun olette saaneet lääkkeenosto-oikeuden.

Kuntakandin aloituspaketin voit tilata vain Prevettistä. Koska kuntakandipaketit eivät löydy Prevettin verkkokaupasta, ne tilataan Vetcaren edustajan kautta. Mikäli pakettiin kuuluva tuote ei ole saatavilla tilaushetkellä, jää kyseinen tuote jälkitoimitukseen. Jälkitoimitukseen jääneet rivit näkyvät normaalisti esimerkiksi Prevettin verkkokaupassa Oma tili -osiossa.

Paketin tuotteiden kestoajat ovat samoja kuin Prevettin verkkokaupassa näkyvien tuotteiden silloin kun tuotetta tilataan. Paketit sisältävät kylmäsäilytettäviä tuotteita, joita ei lähetetä perjantaisin viikonloppua vasten tai maanantaiksi. Huomioithan tämän toimitusajankohtaa sopiessasi.

Kuntakandin aloituspaketti 1
Kuntakandin aloituspaketti 2

Ota yhteyttä myyntiin!

myynnin porukka

Mikäli teille tulee kysyttävää, olethan meihin yhteydessä!

Myyntitiimin yhteystiedot

Vetcare hinnasto 2024