• Tutustu NousNous -pentujen päiväkirjamerkintöihin alla.

  Runon kuulumisia – Koiranpennun kesä on seikkailuja täynnä

  30.6.2021

  Aika todella liitää ja ensimmäiset viikot pennun kanssa muuttuvat pian kuukausiksi. Koirapennun elämän ensimmäiset kuukaudet ovat meillä takanapäin, kun Runo täyttää ensiviikolla 16 viikkoa. Kaksikuukautta vauhdikasta tohinaa ja rutkasti lisää luvassa! Koiranpennun kanssa kesä on mukavaa aikaa, sillä ulkona puuhailuun on runsaasti mahdollisuuksia ja etenkin Suomessa elämää tuntuu olevan turuilla ja toreilla melko lailla enemmän […]

  Koiranpennun rauhoittuminen on arvokas taito

  22.6.2021

  Mainitsinkin viime blogimerkintämme lopussa, että Runolla oli hieman huonoa tuuria metsäretkellä ja pienestä kompastuksesta seurasi melkoisen kipeä tassu pennulle. Runo alkoi metsäkävelyn jälkeen ontua toista etujalkaansa hyvin voimakkaasti eikä ontuminen helpottanut pienellä lepäilyllä, joten suuntasimme eläinlääkäriin tarkistamaan, ettei mikään mennyt isommin rikki. Runo suhtautui ontumisesta ja selvästi kipeästä jalasta huolimatta eläinlääkärivisiittiin innokkaasti ja iloisesti tervehtien […]

  Koiranpennun hihnakäytös hienoksi

  17.6.2021

  Koiranpennun hieno hihnakäytös rakentuu monesta taidosta ja jokaisella omistajalla on tietenkin omat kriteerinsä ja mieltymyksensä arkisen hihnassa kulkemisen suhteen.

  Koiranpennun sosiaalistamiskausi on mukavaa touhua täynnä

  28.5.2021

  Kun koiranpentu on saapunut kotiin, jatkuu sen elämässä jo pentulaatikossa alkanut, tärkeä elämänvaihe eli koiranpennun sosiaalistamiskausi.

  Koiranpennun kotiin tulo on iloinen ja jännittävä hetki!

  14.5.2021

  Runo - NousNouspennun kotiin tulo oli jännittävä ja iloinen hetki. Lue miten Runo ensimmäiset hetket uudessa kodissa sujuivat.

  NousNous pentupäiväkirja – Oodi kiittää ja suuntaa kesälomalle!

  16.7.2020

  Haluamme Oodin kanssa yhdessä kiittää kaikkia seuraajiamme tästä lyhyestä, mutta sitäkin antoisammasta matkasta. Oodi jää nyt pienelle kesälomalle ja palaa mahdollisesti syksyllä satunnaisesti kertoilemaan kuulumisiaan, mikäli kiireiltään ehtii.

  NousNous pentupäiväkirja -Oodin kesäkuulumiset

  2.7.2020

  Viime viikkoina koko Suomi on saanut nauttia ihanista helteistä. Itse tykkään kovasti lämpöisistä keleistä, mutta kyllähän ne aiheuttavat vähän huoltakin näin koiran omistajana. Tonttiamme kiertää aita ja koirat saavat nauttia vapaasti oleskelusta pihalla.

  NousNous pentupäiväkirja – Koiran kanssa matkustaminen

  26.6.2020

  Kesä on parhaimmillaan ja moni varmasti suunnittelee matkustamista. Koronatilanteiden vallitessa moni suuntaakin kesälomareissunsa kotimaahan rantalomien sijaan. Olen itse aina tykännyt matkustaa koirieni kanssa.

  NousNous pentupäiväkirja – Oodi harrastaa

  18.6.2020

  Jos kaikki menee suunnitellusti ja kuun ja tähtien asento on oikea, tulee Oodista myös näyttelykoira. Uransa Oodi aloittaa pentunäyttelyistä, kun ikä riittää ja jatkaa siitä viralliseen junioriluokkaan.

  NousNous pentupäiväkirja – Koiranpennun sosiaalistaminen

  12.6.2020

  Olen aina ajatellut, että pyrin sosiaalistamaan pentuja mahdollisimman tehokkaasti jo ennen luovutusta uusiin koteihin ja kutsun meille kylään mahdollisimman paljon eri-ikäisiä vieraita, jotta pennut tottuvat kaikenlaiseen.