NousNous Rapea Possuherkku 150 g

NousNous Rapea Possuherkku

Kuvaus

NousNous Rapea – kotimainen, lihaisa ja viljaton lemmikin herkku. Sisältävät 98 % suomalaista porsaanlihaa ja ripauksen metsämustikoita sekä nokkosta.

Tuotetiedot

NousNous – Rapea Possuherkku sopii koiran koulutustilanteisiin, terveelliseksi välipalaksi ja aktivointiin. Makupala on helppo pilkkoa pienempiin osiin ja sopii siksi myös kissoille. Kotimaiset NousNous-herkut sisältävät 98 % suomalaista porsaanlihaa ja ripauksen metsämustikoita sekä nokkosta. Nokkonen ja mustikka ovat kivennäis- ja hivenaineiden, vitamiinien ja antioksidanttien lähde. Hyviä ovat, sen kertoo lemmikkisi kuonokin.

  • Käytetään 100 % suomalaisia raaka-aineita

  • Kotimaisia avainlipputuotteita

  • Viljaton

Koostumus

Täydennysrehu: Suomalainen sika 98 %, mustikka, nokkonen. Ravintoaineet: Valkuainen 51,1 %, Raakarasva 38,5 %, Kosteus 4,1 %, Tuhka 4,5 %, Raakakuitu 0,50 %. Muoto: Täydennysrehu koiralle ja kissalle. Liha ja eläinperäiset tuotteet. Valmistusmaa: Suomi

Tuotteen käyttö

Terveellisiä koulutus- ja välipaloja koirille ja sopivat pilkottuna kissoille. Säilöntäaineeton täydennysrehu, ei korvaa täysrehua. Valvo lemmikkisi ruokailua ja aina riittävästi raikasta vettä saatavilla. Säilytetään huoneenlämmössä, kosteudelta ja auringonvalolta suojattuna.

Tuotetiedot

Muoto: Makupala
Pakkauskoko: 150 g

Jälleenmyyjät: Hyvin varustellut eläintarvikeliikkeet sekä K-Citymarketit. Valikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Mikäli tuote puuttuu lähiruokakaupasta, kannattaa myymälään esittää toive tuotteesta. Kaikki tuotteet ovat K-ryhmän kauppojen tilattavissa.