• Vetcare Tris-EDTA-korvahuuhde

  Trometamiinia ja EDTA:ta sisältävä korvahuuhde koiralle ja kissalle.

  Eläin

  Kissa, koira

  Muoto

  Liuos

  Kategoriat

  Pakkauskoko

  100 ml

  Koostumus

  Vesi, trometamiini, EDTA, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, sitruunahappo.

  Käyttöaihe

  Korvahuuhde. Käytetään erityisesti Gram-negatiivisten bakteerien aiheuttamissa korvatulehduksissa, sillä trometamiini-EDTA-yhdistelmän on todettu toimivan synergisesti aminoglykosideihin ja fluorokinoloneihin kuuluvien antibioottien kanssa.

  Annostus

  Annostele 0,5-2 ml liuosta eläimen korvaan, hiero korvan tyvestä ja puhdista korvakäytävän aukko pumpulilla. Käsittely toistetaan 2 kertaa päivässä ennen korvaan laitettavaa lääkitystä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan.

  Varoitukset: Jos ihoärsytys lisääntyy käytön yhteydessä, on otettava yhteyttä eläinlääkäriin ja lopetettava valmisteen käyttö. Vain ulkoiseen käyttöön. Varottava joutumasta silmiin. Ei lasten ulottuville.

  Tuotetiedot

  Vetcare TrisEDTA-huuhde 100 ml

  Trometamiinia ja EDTA:ta sisältävä korvahuuhde koiralle ja kissalle.

  Vetcare Tris-EDTA -korvahuuhde on tarkoitettu antibioottihoidon (fluorokinoloni tai gentamysiini) tueksi silloin kun tulehduksen aiheuttaja on multiressitentti gram -negatiivinen bakteeri (Pseudomonas aeruginosa). Tris-EDTA laskee bakteerien MBC- ja MIC- arvoja ja mahdollistaa hoidon onnistumisen.
  (Buckley et al., Tris-EDTA significantly enhances efficacy against multidrug-resistant Pseudomonas aeruginosa in vitro, Veterinary Dermatology 2013, 24, 519-e122).