Vetcare Tris-EDTA-korvahuuhde

Vetcare Tris-EDTA-korvahuuhde

Kuvaus

Trometamiinia ja EDTA:ta sisältävä korvahuuhde koiralle ja kissalle.

Koostumus

Vesi, trometamiini, EDTA, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, sitruunahappo.

Käyttöaihe

Korvahuuhde. Käytetään erityisesti Gram-negatiivisten bakteerien aiheuttamissa korvatulehduksissa, sillä trometamiini-EDTA-yhdistelmän on todettu toimivan synergisesti aminoglykosideihin ja fluorokinoloneihin kuuluvien antibioottien kanssa.

Annostus

Annostele 0,5-2 ml liuosta eläimen korvaan, hiero korvan tyvestä ja puhdista korvakäytävän aukko pumpulilla. Käsittely toistetaan 2 kertaa päivässä ennen korvaan laitettavaa lääkitystä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Varoitukset: Jos ihoärsytys lisääntyy käytön yhteydessä, on otettava yhteyttä eläinlääkäriin ja lopetettava valmisteen käyttö. Vain ulkoiseen käyttöön. Varottava joutumasta silmiin. Ei lasten ulottuville.

Tuotetiedot

Vetcare TrisEDTA-huuhde 100 ml Trometamiinia ja EDTA:ta sisältävä korvahuuhde koiralle ja kissalle. Vetcare Tris-EDTA -korvahuuhde on tarkoitettu antibioottihoidon (fluorokinoloni tai gentamysiini) tueksi silloin kun tulehduksen aiheuttaja on multiressitentti gram -negatiivinen bakteeri (Pseudomonas aeruginosa). Tris-EDTA laskee bakteerien MBC- ja MIC- arvoja ja mahdollistaa hoidon onnistumisen. (Buckley et al., Tris-EDTA significantly enhances efficacy against multidrug-resistant Pseudomonas aeruginosa in vitro, Veterinary Dermatology 2013, 24, 519-e122).

Muoto: Liuos
Pakkauskoko: 100 ml