Zylkène Equine 1000 mg (Alfa-kasotsepiini)

Zylkène Equine 1000 mg (Alfa-kasotsepiini)

Kuvaus

Hevosen reaktioiden vähentäminen kuormittavissa tilanteissa.

Koostumus

Yksi 4 g annospussi sisältää: Maltodekstriini, kaseiini (trypsiinihydrolysoitu naudan kaseiini). Hyvin sulavat valmistusaineet: maltodekstriini ja kaseiini. Ravintoaineet: raakavalkuainen 19,5%, tuhka 9%, vesi 6,5%, natrium 2%, raakarasva 1%, raakakuitu 1%, magnesium 0,005%. Tuote sisältää Alfa-kasotsepiinia. HUOM! Tarkista kilpailusääntöjen mukainen dopinvaroaika kilpahevosilla käytettäessa (Hippos/SRL/FEI/Alpha-Casozepine).

Käyttöaihe

ZYLKENE EQUINE täydennysrehu hevosen reaktioiden vähentämiseksi. Voidaan käyttää myös tiineillä ja sopii myös varsoille. Zylkene Equine on hyvin maistuva (omenan makuinen) ja se on turvallinen pitkäaikaiskäytössä. HUOM! Tarkista kilpailusääntöjen mukainen dopinvaroaika kilpahevosilla käytettäessa (Hippos/SRL/FEI/Alpha-Casozepine).

Hevoselle kuormittavia tilanteita voivat olla mm: Koppilepo • Kuljetukset • Eläinlääkärin käynnit • Kengitykset / kavioiden hoito ja raspaus • Ympäristön ja lauman muutokset • Vieroitus. Ongelmakäyttäytyminen, (kuten karsinakävely, kutominen) ja muut käsittelyongelmat • Ylireagointi arkisiin tapahtumiin, kuten äänet tai visuaaliset kohteet ym. Aloita annostelu 2 päivää aiemmin ennakoitavaa tapahtumaa. Aluksi 20 vrk ajan, jonka jälkeen suositellaan tilannearviointia. Kuuri voidaan toistaa, mikäli tarvetta. Parhaimmillaan yhdistettynä hevosen käytösterapiaan. Zylkene Equine ei korvaa normaalia tasapainotettua rehua. Suositellulla päivittäisellä annoksella ei ole havaittu sivuvaikutuksia.

Annostus

Annostellaan suun kautta. Sekoita annospussin sisältö pieneen määrään rehua. Koko pussin sisältö tulisi syödä kerralla. Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöajan pidentämistä.

Lyhytkestoinen annostelu: Aloita annostelu 1-2 päivää ennen oletettua tapahtumaa tai ympäristön muutosta. Joillekin eläimille annostelu tulisi aloittaa jo aiemmin (5-7 päivää). Pitkäaikainen annostelu: 1-2 kk Vettä on oltava jatkuvasti saatavilla.

Säilytys: Ei lasten näkyville eikä ulottuville. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä (< 25°C). Älä säilytä kylmässä.

Tuotetiedot

Täydennysrehu hevoselle. Hevosen reaktioiden vähentäminen kuormittavissa tilanteissa. Zylkene Equine sisältää kaseiinista eristettyä alfa-kasotsepiinia. Hevosen reaktioiden vähentäminen kuormittavissa tilanteissa. Annostele hevosille päivittäisissä paineistavissa tilanteissa tai ennen tiedossa olevia sellaisia tilanteita, kuten ympäristön muutos, koppilepo, uudet ihmiset tai eläimet, kengitys, raspaus, kuljetukset ja kaikki muutokset normaalissa päivärytmissä.

Muoto: Jauhe
Pakkauskoko: 20 x 4 g annospussi

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista hevos- ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista, apteekeista ja eläinlääkäriasemilta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

paukkuarka hevonen

Hevonen ja uusivuosi – Simppeli selviytymisopas