Canikur tabletit

Kuvaus

Koirille äkillisestä tai jännityksestä johtuvaan löysävatsaisuuteen. Jotkut koirat reagoivat kiihdyttäviin ja jännittäviin tilanteisiin vatsallaan. Myös stressiripulista kärsivää koiraa voidaan auttaa Canikur-tableteilla.

Käyttöaihe

Canikur purutabletteja käytetään äkillisen ripulin ja siitä toipumisen aikana. Myös stressiripulin ennaltaehkäisyyn.

Koostumus

Koostumus Glukoosi, riisitärkkelys, sitruspulppa, propaani-1,2-dioli, natriumkloridi, hydrolysoitu lupiinivalkuainen, natriumbikarbonaatti, natriumsitraatti, kaliumkloridi, dinatriumfosfaatti, auringonkukkaöljy. Ravintoaineet: Glukoosi 35,5%, raakavalkuainen 1,4%, raakakuitu 3,0%, raakarasva 4,0%, tuhka 17,5%, suolahappoon liukenematon tuhka 6,5%, natrium 2,3%, kalium 0,8%. Lisäaineet: Sepioliitti 5%,lesitiinit (1c322) 5%, kaoliini

Annostus

Annostus / tabletit

Paino kg

Tabletteja / kerta-annos

Kokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden

5 kg tai alle

1

4

6-15 kg

2

8

16-25 kg

3

12

26-40 kg

4

16

41-60 kg

5

20

yli 60 kg

6

24

Anna lemmikille yllä olevan taulukon mukainen määrä Canikur tabletteja 4 kertaa 8 tunnin välein.

Stressiripulista kärsivälle koiralle voidaan antaa Canikur tabletteja yksi tabletti 10 painokiloa kohti näyttely-, kilpailu- tai matkapäivän aamuna. Annostelua jatketaan joka aamu, kunnes stressitilanne on ohi.

Koirat pitävät tablettien mausta ja useimmat ottavat ne vapaaehtoisesti. Tabletit voi tarvittaessa murskata ja antaa sekoitettuna pieneen määrään koiran ruokaa tai tilkkaan vettä.

Tuotetiedot

Canikur® purutabletti on erikoisruokavalio, täydennysrehu, joka on kehitetty tasapainottamaan koiran ruuansulatuskanavan toimintaa äkillisessä ripulissa. Canikuria voi käyttää yksin tai muun hoidon lisänä.

Muoto: Tabletti
Pakkauskoko: 12 kpl

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.