Canius Plus 30 g

Canius Plus 30 g

Kuvaus

Täydennysrehu koirille tukemaan monipuolista ruokavaliota. Sisältää suomalaisista koirista eristetyillä maitohappobakteereilla hapatettua maitoa.

Canius Plus tuotteen säilyvyys valmistuksesta piteni 18 kuukauteen. Aiempi säilyvyys Canius Plus -tuotteelle oli 12 kk, mutta uusimpien säilyvyystutkimusten perusteella tuotteella on nyt puoli vuotta pidempi säilyvyys.

Lue Canius tiedote

Tuotetiedot

Muoto: Jauhe
Pakkauskoko: 30 g

Käyttöaihe

Täydennysrehu koirille tukemaan monipuolista ruokavaliota.

Koostumus

Terveistä suomalaisista koirista eristetyillä maitohappobakteereilla (1a001) fermentoitu maito, kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, makuaine (liha- ja eläinperäiset tuotteet, hiivavalmiste) ja kolloidinen silikaatti.

Teknologiset lisäaineet:
1a001: L. fermentum NCIMB 41636, L. plantarum NCIMB 41638 ja L. rhamnosus NCIMB 41640 yhteensä 3x1011 pmy/kg.
E551b kolloidinen silikaatti.

Ravintoaineet:
tuhka 40 %, raakavalkuainen 21 %, raakarasva 1 %, raakakuitu 1 %, laktoosi 20 %, kalsium 140mg/g, fosfori 5mg/g, natrium 3,5 mg/g

Annostus

Koiran paino 1–3 kg: 1/2 annostelulusikallista vuorokaudessa

Koiran paino yli 3 kg: 1 annostelulusikallinen vuorokaudessa

Jauhe sekoitetaan ruokaan tai juomaan. Pakkaus on suljettava heti annostelun jälkeen. Pakkaus sisältää annostelulusikan.

Canius® Plus 30 g pakkaus riittää kuukaudeksi yli 3 kg koiralle.

Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa ja se tulisi käyttää 2 kk kuluessa. Avaamaton pakkaus säilyy jääkaapissa 2–8 ⁰C lämpötilassa 18 kuukauden ajan valmistuksesta.

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.

Canius Plus tuote on yhtä uniikki kuin koirasi - kuppi ikoni

Canius Plus – Uniikki täydennysrehu uniikin ruokavalion tueksi

Suomessa kehitetty Canius Plus on ainoa täydennysrehu, joka sisältää koiraperäisillä maitohappobakteereilla hapatettua maitoa. Koirilta koirille – maidon hapattamiseen käytetyt Lactobacillus-kannat ovat peräisin suomalaisilta, teräsvatsaisilta koirilta.

Lue lisää